vineri, septembrie 20, 2024
AcasăAplicațiiTOP. Cele mai stupide aplicații pentru smartphone

TOP. Cele mai stupide aplicații pentru smartphone

Printre sutele de mii de aplicații pentru smartphone-uri și tablete s-au strecurat și câteva care aproape că jignesc inteligența. Oferă tratamente pentru cădera părului, îți dau note la sărut sau numără câte zile mai sunt până când vine sfârșitul lumii. Iată câteva aplicații de care trebuie să știi că există ca să râzi de ele:

Phone Speaker Blower. Să presupunem că e ziua ta, iar din niște motive extrem de ciudate ai gura lipită cu bandă adezivă și nu poți stinge lumânările. Ce te faci, chemi un vecin, arunci o cană de apă peste ele? Nu, instalezi această aplicație. După cum spune prezentarea, atunci când o activezi pornește un fel de „ventilator” din zona difuzorului și „poți stinge lumânări”. În fapt, face un zgomot mult mai puternic și mai enervant decât aspiratorul și stinge lumânările din cauza vibrațiilor difuzorului smartphone-ului, care va trece prin chinuri îngrozitoare. În iTunesc se numește iPhone Blower.

Kissing Test. Nu ai mai sărutat pe cineva de multă vreme, vrei să rămâi în formă? Nu e cazul să intri în panică, unii s-au gândit să facă o aplicație pentru asta. Deschizi aplicația, săruți două buze care apar pe diplay-ul smartphone-ului și imediat îți va spune pe ecran cât de experimentat ești și cât de romantic ai pupat telefonul. Evident, pentru inspirație, pe ecran e totul romantic: trandafiri, roz și inmioare. Pe Apple se cheamă iPhoneKissMe.

Hair Clinic for Man and Woman. Renunță la tratamentele inutile împotriva căderii părului și nu mai strânge bani pentru implanturi. Toți chelioșii posesori de iPhone să sară în sus de bucurie, această aplicație ajută la creșterea părului. Pur și simplu deschizi aplicația și freci smartphone-ul de chelie. Aplicația costă 4 dolari, iar dacă plătești ca să-ți instalezi această aplicație chiar că meriți să-ți pierzi părul.

Enjoy Toilet Paper. Cineva s-a gândit la cei cărora le place să tragă la nesfârșit de rola de hârtie igienică. Pe touchscreen-ul smartphone-ului tragi de hârtie până când stabilești cel mai bun record: cea mai bună viteză și cel mai bun timp. Așteptăm primul campion.

Doomsday Countdown. Cei care și-au construit buncăre, și-au cumpărat echipamente speciale de supravețuire, au rămas în cămară cu sute conserve și sunt amărâți că sfârșitul lumii n-a venit, să nu se enereveze și să rămână în continuare panicați și stresați. Există pentru ei o aplicație care numără câte zile, ore, minute și secunde mai sunt până la sfârșitul lumii. Aplicația e gratis.

Solar Charger. Deschizi aplicația, ecranul smartphone-ului se transformă într-un mic panou solar care transformă energia solară în energie electrică și-ți încarcă telefonul. Evident că nu se întâmplă acest lucru. De altfel, în finalul explicațiilor aplicației scrie că e un mare fals și că nu-ți încarcă smartphone-ul.

Beer Opener. Cu toţii neam dorit să ne prefacem că deschidem o sticlă de bere. Această aplicaţie imită un desfăcător, apeşi pe display şi sare capacul virtual.

Solar Charger. Îți promite că îți transformă ecranul telefonului într-un panou solar, iar smartphone-ul se încarcă de la soare. Dacă citești mai cu atenție vei observa că se precizează faptul că nu se întâmplă acest lucru.

It is dark outside? Este gândită să-ţi dea răspunsul la întrebarea „e întuneric afară?”. Aplicaţia foloseşte GPS-ul, te localizează şi îţi rezolvă o dilemă apăsătoare: e sau nu e întuneric?

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

Recent Comments