PC All in One, de la Archos, la 299 de euro

0
1607
PC All in One Archos Vision 215
PC All in One Archos Vision 215

ARCHOS prezintă în cadrul evenimentului Mobile World Congress 2018, de la Barcelona, Vision 215, un PC All in One cu ecran Full HD de 21,5 inci și design ultra-subțire, ușor de amplasat în orice locuință.

Cu design elegant și o grosime de doar 7 milimetri, Vision 215 se adaptează spațiului din orice încăpere, devenind o adevărată platformă de divertisment. Astfel, toți membrii familiei pot interacționa cu tipurile de conținut preferat.

Ecranul full HD cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli în format 16:9, combinat cu grafica Intel HD Graphics 400, oferă un afișaj în culori vii pentru vizualizarea fotografiilor sau a videoclipurilor, dar și pentru citirea mai ușoară a textelor.

PC All in One cu Windows 10

Printre specificațiile hardware se numără procesorul quad-core Intel Atom x5-Z8350, cu o frecvență de până la 1,92 GHz, susținut de cei 4GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, extensibil până la 256 GB, datorită compatibilității sale cu orice hard-disk SATA de 2,5 inci și a slotului pentru card Micro SD.

Configurația dispozitivului asigură eficiența energetică și fluiditatea în utilizare și navigare web, iar utilizatorii se pot bucura de activitățile multimedia preferate.

Pe lângă toate componentele esențiale ale unui PC, ARCHOS Vision 215 are în dotare și un set complet de conectori, precum 5 porturi USB, 1 ieșire HDMI, Bluetooth, LAN, WiFi și o mufă audio. Produsul vine cu o tastatură și un mouse, dar și cu două difuzoare, pentru un sunet clar la fiecare utilizare.

Acest PC All in One, ARCHOS Vision 215, rulează Microsoft Windows 10 în versiunea Home 64 biți, sistem de operare care oferă esențialul celor mai plăcute experiențe în navigarea web, în vizionarea conținutului multimedia, dar și în îndeplinirea sarcinilor de muncă sau finalizarea diverselor proiecte.

De asemenea, mai trebuie spus despre acest PC All in One de la ARCHOS, Vision 215, va fi disponibil pentru comandă la nivel european începând cu luna mai a acestui an și va avea prețul recomandat de 299,99 € cu toate taxele incluse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here