Lenovo anunță două PC-uri premium cu Windows 10

0
1630
Lenovo YOGA 900

Lenovo lansează Lenovo YOGA 900 și YOGA Home 900, două noi PC-uri premium cu sistem de operare Windows 10, concepute pentru mai multă mobilitate la muncă și în timpul liber. Noul laptop convertibil YOGA 900 este subțire, ușor și performant, în timp ce noul desktop portabil all-in-one YOGA Home 900 devine mai versatil, cu sute de noi aplicații pentru educație, divertisment și productivitate.

Noul Lenovo YOGA 900 este cel mai subțire laptop convertibil cu procesor Intel Core i din lume, fiind dotat cu cel mai recent procesor Intel de generația a 6-a Core i7. Noul laptop este ultrasubțire și ușor, având 14,9 mm și 1,29 kg. Lenovo YOGA 900 oferă flexibilitate sporită, putând fi utilizat în patru moduri (laptop, stand, tent, tabletă), astfel că utilizatorii pot lucra, pot viziona conținut sau se pot juca.

Lenovo YOGA 900
Lenovo YOGA 900

Lenovo a conceput acest laptop cu o balama tip „curea de ceas” realizată din peste 800 de piese individuale țesute într-un mod sofisticat. Această balama ultraflexibilă îmbunătățită asigură o rotație vizibil mai ușoară, permițându-le utilizatorilor să își rotească și să își plieze dispozitivul YOGA 900 cu ușurință în diferite moduri.

Laptopul convertibil valorifică de asemenea Windows 10 Continuum, ceea ce le permite utilizatorilor să treacă rapid din modul laptop în modul tabletă. Noul model are o densitate a bateriei cu 50 de procente mai mare (comparativ cu generația anterioară), astfel că poate atinge până la 9 ore de redare video.

Display-ul QHD+ (3200×1800) IPS de 13.3 inci are un unghi larg de vizualizare și valorifică în întregime noul Windows 10, pentru vizualizarea de conținut digital în culori vibrante. De asemenea, e dotat cu boxe stereo JBL și sistem Dolby Audio Premium.

Utilizatorii se pot refugia într-o experiență de calitate „home-cinema” aproape oriunde – sistemul audio ajustându-se în mod dinamic pentru a livra o experiență virtuală de „surround sound” atât prin boxele YOGA 900, cât și prin intermediul căștilor. Noul YOGA 900 este echipat cu Solid State Drive de la Samsung și o capacitate de memorie mai mare (oferind până la 16 GB) pentru fiabilitate sporită și o experiență mai rapidă, cu zgomot minim. De asemenea, Lenovo a îmbunătățit sistemul de răcire cu 30 de procente. Datorită soluției termice distincte și structurii de ventilare cu design unic, răcirea este nu doar mai bună, ci și mai silențioasă și mai curată, spun cei de la Lenovo.

Desktopul portabil all-in-one Lenovo YOGA Home 900

Noul Lenovo YOGA Home 900 oferă o experiență de „full desktop”. Conceput pentru portabilitate, acesta se detașează de constrângerile cablurilor și birourilor, putând fi integrat în aproape orice colț al casei. Este echipat cu procesor IntelCore i7de generația a 5-a, grafică opțională NVIDIA GeForce 940A, sistem de operare Windows 10 și autonomie a bateriei de până la trei ore.

Lenovo YOGA Home 900
Lenovo YOGA Home 900

Interfața AURA 3.0 îmbunătățită vine cu opțiuni de recunoaștere facială și editare foto. Utilizatorii pot pune YOGA Home 900 în poziție plană și pot lansa AURA 3.0 pentru a accesa cu ușurință fotografii, materiale video și sute de noi aplicații de entertainment, productivitate și educație, prin noul AURA Store, conectat acum la Windows Store. O serie selectată de aplicații din Windows Store funcționează optim cu capabilitățile tactile ale ecranului lat de 27 inci al YOGA Home 900.

YOGA Home 900 explorează noi modalități de a apropia și mai mult familiile moderne și prietenii, de la răsfoirea unui album foto digital la inițiative artistice prin aplicații creative de pictură și editare foto, la găzduirea unei nopți de jocuri Air Hockey, la transformarea unei sesiuni de video chat într-o reuniune de familie.

Lenovo YOGA Home 900 va fi disponibil în magazinele partenerilor autorizați începând din 15 noiembrie, la un preț de pornire de 6.899 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here