Cum arată și ce poate să facă un mini PC cu Android

0
2008
FOTO: Planet Computers
FOTO: Planet Computers

La CES 2018, compania Planet Computers a prezentat un mini PC, de dimensiunile unui smartphone plus care funcționează cu sistem de operare Android. Proiectul a devenit realitatea după ce s-au strâns banii pe Indiegogo, o plaformtă de crowdfunding.

Gemini mini PC are un ecran de 5,7 inci, cu touch, o cameră pentru videochat, cititor de carduri microSD și capacitate de stocare de până la 64GB. De asemenea, are și o tastatură, iar carcasa este din metal. Dacă vreți să-l conectați la un ecran extern sau la o tastatură mai mare, puteți folosi o intrare USB-C.

Cei de la Planet Computers spun că au dorit să readucă la viață tastatura fizică, pentru că sunt mulți care îi resimt lipsa pe gadgeturile moderne. Publicul țintă al acestui gadget este reprezentat de cei care trebuie să editeze texte sau să trimită multe mail-uri.

„Gemeni funcționează cu cea mai recentă versiune de Android și suportă toate aplicațiile din această platformă. Un număr de aplicații vor fi optimizate să se adapteze la ecran și tastatura fizică.

Gemeni poate funcționa și cu sistemul de operare Linux, ca variantă secundară. Softul suportă și tehnologia de recunoaștere a vocii și are integrat un asistent vocal, care poate fi activat printr-un buton integrat în partea dreaptă. Poți interacționa cu Gemeni prin comenzi vocale, chiar și atunci când acesta este închis”, transmit cei de la Planet Computers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here