Se lansează HBO Max în România. Cât va costa abonamentul

0
439
FOTO: afra32/Pixabay.com
FOTO: afra32/Pixabay.com

Platforma de streaming HBO Max urmează să se lanseze și în România la începutul lui martie. Astfel, HBO Go va fi înlocuită.

„HBO Max este o nouă experiență de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale și titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum și de la alte studiouri. Suntem încântați să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte țări din Europa și nu numai”, a declarat general managerul HBO Max EMEA, Christina Sulebakk.

Printre avantaje se numără faptul că filmele Warner Bros. vor fi disponibile pe HBO Max la doar 45 de zile de la lansarea în cinematografe.

Printre filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare se află titluri recente precum The Matrix Resurrections, Dune și King Richard. Abonații vor putea urmări noi seriale Max Originals, precum Station Eleven, Peacemaker, sezonul 2 din Raised by Wolves și Sex Lives of College Girls.

Lista serialelor Max Originals europene care vor fi disponibile pe platformă include: Ruxx, Todo Lo Otro, Kamikaze, Lust, The Thaw, The Informant și Garcia! Producțiile non-scripted vor include Expecting Amy, Finding Magic Mike, FBoy Island și Selena + Chef. Printre titlurile pentru copii se numără Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Looney Tunes Cartoons și Cocomelon.

Abonamentul HBO Max va fi de 4,99 euro pe lună. Cei care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor putea folosi automat noua platformă beneficiind de un preț redus, de 3,30 de euro pe lună. Promoția le va oferi cliențilșor o reducere de 33% pe lună din prețul abonamentului pentru toată perioada.

Noii clienți care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie se vor abona la același preț lunar redus la 3.30 euro/lună, preț disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților de retail, la prețul de 39.90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la prețul de 8 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here