Netflix ar putea oferi un abonament la un preț mai mic, însă cu o condiție

0
569
FOTO: afra32/Pixabay.com
FOTO: afra32/Pixabay.com

Netflix le-ar putea propune utilizatorilor săi și celor noi un abonament la un preț mai mic, însă condiția este să se afișeze și reclame. CEO-ul Netflix, Reed Hastings, a spus că reclamele sunt o variantă pe care o ia în calcul și o opțiune pentru cei care le tolerează.

Prin urmare, Netflix va ofer un plan tarifar mai mic, dar care va include reclame. Potrivit lui Hastings, Netflix are nevoie de un an sau doi pentru a analiza și a alege opțiunea cea mai bună în ceea ce privește planul de reclame. Acesta recunoaște că va fi un pas important pentru serviciul american.

Analiștii observă că schimbarea de atitudine în ceea ce privește includerea reclamelor în platforma Netflix vine după ce compania a pierdut abonați pentru prima oară în mai mult de 10 ani. Mai exact, față de trimestrul 4 al anului trecut, Netflix a pierdut 200.000 de abonați la nivel global.

Mai mult, se estimează că în al doilea trimestru, platforma ar putea pierde și mai mulți abonați. Compania spune că un motiv al acestei scăderi ar putea fi faptul că mulți utilizatori își împart contul mai multe persoane, din locuri diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here