Concurență pentru Netflix, HBO GO și Amazon în România. Se lansează Disney+

0
586
FOTO: FrankundFrei/Pixabay.com
FOTO: FrankundFrei/Pixabay.com

Serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, Disney+, a confirmat lansarea în 42 de țări și 11 teritorii, inclusiv România.

Serviciul oferă conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. În prezent, Disney+ este disponibil în 18 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Serviciul de streaming direct către consummator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecţie în continuă creştere de conţinut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acţiune şi de animaţie şi scurt metraje.

Având acces la vasta bibliotecă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduieşte, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star oferă cele mai noi apariţii de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures.

În România, în acest moment cele mai populare platforme de streaming sunt Netflix, HBO GO și Amazon Prime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here