Imagini spectaculoase surprinse cu o nouă cameră Canon

0
1573
Echipa AURORA Skycam a filmat aurora boreală cu ajutorul camerei Canon ME20F-SH, în condiții de întuneric aproape total
Echipa AURORA Skycam a filmat aurora boreală cu ajutorul camerei Canon ME20F-SH, în condiții de întuneric aproape total

Canon Europe anunță, printr-un comunicat de presă, că o firmă norvegiană de film, Aurora Skycam, este prima companie de profil din lume care a testat camera video de înaltă definiție ME20F-SH pentru a surprinde imagini incredibile de detaliate, în condiții de luminozitate scăzută.

Camera Canon a fost folosită pentru filmarea aurorei boreale, unul dintre cele mai spectaculoase fenomene naturale. Anders Hanssen, de la AURORA Skycam, spune că imaginile sunt de o claritate nemaivăzută până acum, dezvăluind culori și detalii de înaltă definiție care „au deschis noi posibilități creative”.

„Este cea mai uimitoare cameră video din lume, o adevărată revoluție în domeniul fotografiei de noapte. Ne-a uluit imediat, și nu vom mai folosi altceva de acum încolo”, a spus Hanssen.

Realizarea celor de la AURORA Skycam a fost remarcată și de Marketing Director, Professional Imaging, Canon Europe, Kieran Magee. „Suntem încântați să vedem asemenea imagini fascinante din partea lui Anders Hanssen. Filmul său incredibil ne arată de ce este capabil modelul ME20F-SH, și abia așteptăm să vedem ce lucruri noi și interesante vor realiza și alții cu această cameră video!”, a declarat Kieran Magee.

Lansată în iulie 2015, Canon ME20F-SH este o cameră video multifuncțională profesională, capabilă de a surprinde imagini full HD color în condiții de mediu cu luminozitate extrem de scăzută. Având un ISO maxim fără egal în industria de profil, de peste 4 milioane (+75dB), modelul facilitează o gamă largă de posibilități de filmare, în situații imposibil de surprins până acum, spun reprezentanții Canon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here