Cum să controlezi camera foto prin smartphone

0
1516
Weye-Feye
Weye-Feye

Majoritatea camerelor DSLR de ultimă generație sunt echipate cu sisteme WiFi și pot comunica foarte ușor cu smartphone-ul sau tableta. Dacă nu vrei să-ți schimbi vechea cameră Canon sau Nikon, dar vrei să te bucuri de noile tehnologii de conectare poți găsi o soluție în Weye Feye.

E vorba de un gadget mai mic decât un smartphone, care face legătura între camera ta DLSR și smartphone sau tabletă prin WiFi. Mai exact, aparatul de fotografiat, prin intermediul unei aplicații, este controlat direct de pe ecranul telefonului sau tabletei.

La ce e folositor acest gadget? Te poate ajuta atunci când vrei să fotografiezi dintr-un unghi în care ți-ar fi imposibil să faci asta. Pui camera pe trepied și o controlezi din smartphone. Cei care au creat acest dispozitiv spun că poți seta focalizarea, ISO și multe alte funcții ale camerei.

Aparatul funcționează de la o distanță de până la 80 de metri. Ai putea, de exemplu, să faci fotografii în natură, în mijlocul păsărilor și animalelor fără să le sperii. Weye Feye are o baterie care ține aproximativ 8 ore. Aparatul va apărea de luna viitoare în magazine și va costa aproximativ 250 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here