Camera care se poartă la gât și pozează singură

0
1753
Autographer
Autographer

O echipă de specialiști englezi în tehnologie, OMG Life, a lansat Autographer, o cameră care poate fi purtată la gât și e capabilă să captureze imagini singură. Nu trebuie să-i faci setări sau să o programezi tot timpul, pur și simplu o deschizi, o atașezi ca un accesoriu la haine și știe ce are de făcut.

Gadgetul a fost anunțat în urmă cu mai multe luni, însă abia astăzi ajunge în magazine. În Marea Britanie are un preț de aproximativ 400 de lire sterline.

Autographer e o cameră cu cinci senzori, care poate face fotografii la 136 de grade. Sistemul inteligent de senzori pornește automat camera și alege cele mai bune momente pentru a realiza o fotografie.

Mai exact, în timp ce te plimbi, fie că ești în vacanță sau pe stradă, camera face singură poze. După cum spun specialiștii englezi, „Autographer face fotografii naturale, autentice și capturează tot ce poate tu ai ratat”.

„Autographer este o cameră automată inteligentă care poate captura mii de fotografii într-o zi. Alege momentul potrivit pentru a face o fotografie, utilizând cei cinci senzori care detectează schimbări de intensitate a luminii, mișcarea, direcția, recunoaște culorile și calculează temperatura”, mai adaugă creatorii Autographer.

De asemenea, camera are integrat și un mic sistem GPS care îți spune cu exactitate unde au fost făcute fotografiile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here