Avionul care îți va permite să stai cu capul în nori

0
1998

În urmă cu doi ani, pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor, a apărut o glumă pe seama unei companii aviatice. Se spunea că vor fi câteva avioane ale companiei Virgin care vor avea podea transparentă.

Însă, deși totul a fost o glumă, un internaut a venit și cu o soluție practică. Acesta a propus ca în podea să fie instalate ecrane, care să transmită ce filmează camere instalate în partea de jos a avionului și astfel să se creeze iluzia de transparență a podelei.

Zilele acestea, o echipă de proiectanți de la Windspeed au prezentat un proiect foarte îndrăzneț, pentru cei care vor să trăiască o experiență inedită atunci când zboară cu avionul.

SkyDeck este conceptul unui avion dotat cu un dom de sticlă, care le-ar permite călătorilor să aibă o priveliște de 360 de grade printre nori. Mai exact, e vorba de două scaune care pot fi controlate printr-o telecomandă fixă, în funcție de dorințele călătorului.

Potrivit specialiștilor, modificările actualelor avioane pentru a avea un astfel de sistem este una foarte scumpă și destul de complicat de realizat, însă e posibil ca SkyDeck să apară pe aparatele de zbor din viitor. E posibil să devină populare mai ales pe avioanele particulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here