Cortul pe care îl poți suspenda între copaci

0
5234

Cei care se pregătesc de vacanță la cort, în aer liber, trebuie să arunce o privire peste un proiect inedit postat pe platforma de crowdofunding Kickstarter.

Aerial A1 este un cort care se poate suspenda între doi copaci și se poate transforma și în hamac. De asemenea, are mai multe opțiuni și îl poți schimba în funcție de vremea de afară, astfel încât să te protejeze de ploaie sau, din contră să te bucuri de razele soarelui cât mai mult.

„Aerial A1 cuprinde toate caracteristicile unui cart tradițional și oferă în același timp toate avantajele unui hamac. Este ușor și foarte portabil, cu o suprafață de dormit stabilă și poate fi suspendat între doi copaci.

Acest sistem „solo camping” este extrem de confortabil , versatil și simplu de configurat. Aerial A1 este primul sistem de acest fel, are un design intuitiv special pentru camping”, spun cei care au făcut proiectul Aerial A1.

Potrivit celor care au gândit acest cort, cel mai important secret este legat de sistemul de suspensii care face ca întregul ansamblu să stea stabil.

„Nu sunteți pe pământ, nu vă faceți nicio grijă, ridicați cortul și dormiți ca o pasăre. Puteți campa în mijlocul stâncilor și chiar râurilor. Locurile în care puteți campa, atât timp cât aveți unde să ancorați cortul, sunt nelimitate. Este mult mai curat, iar partea de jos a cortului rămâne permanent uscată, chiar și atunci când pământul se transformă în noroi.

De asemenea, zona în care ați campat rămâne mult mai puțin „deranajată” și mediul mai puțin influențat de voi”, mai spun proiectanții cortului.

Mai multe detalii despre acest cort găsiți pe Kickstarter.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here