Acer a anunțat un desktop modular și un nou all in one

0
1565
All in one Aspire U5
All in one Aspire U5

Noua serie de PC-uri all-in-one Aspire U5 are o carcasă de doar 37mm și un suport metalic elegant. Toate porturile de bază (HDMI I/O, conectorul de alimentare DC, porturile Ethernet, USB 2.0 și 2 x USB 3.0, tunerul TV1) sunt poziționate pe spatele sistemului, în timp ce porturile mai puțin necesare precum butonul OSD sunt ascunse sub o clapetă laterală. Spatele sistemului are o finisare inovatoare obținută printr-un nou proces de producție care îmbină imprimarea 3D cu gravura cu laser.

Seria Aspire U5-710 vine cu generația a șasea de procesoare Intel Core i7 și i5, grafică NVIDIA GeForce și până la 16 GB de memorie pentru a oferi cele mai bune experințe de computing și entertainment. În plus, Aspire U5-710 are încorporată Intel RealSense Camera cu tehnologie de detectare a adâncimii, permițând scanarea de obiecte 3D, controlul PC-ului prin gesturi, sau sesiuni de chat cât mai reale. Totodată, utilizatorii se pot conecta mai sigur la PC-urile lor cu Windows 10 prin sistemul de autentificare Windows Hello.

„Linia de sisteme all-in-one inovativă a Acer cu procesoare Intel de generația a șasea va oferi o performanță deosebită consumatorilor. Procesoarele Intel Core de generația a șasea sunt cele mai bune procesoare ale Intel de până acum, iar împreună cu Intel RealSense Camera oferă noi experiențe de gaming, home entertainment și colaborare. Acesta e cel mai bun moment pentru a cumpăra un PC Acer”, a declarat Kirk Skaugen, vicepreședinte senior și general manager al Intel Client Computing Group.

Aspire U5-710 are un display IPS multi-touch în 10 puncte Full-HD (1920 x 1080) care furnizează o imagine clară cu unghiuri largi de vizualizare și tehnologie Flicker-less. Tehnologiile Dolby Audio și Acer TrueHarmony creează un sunet puternic, în timp ce Acer Purified Voice împreună cu cele două microfoane digitale le permită utilizatorilor să se facă auziți.

Noua serie de mini PC-uri Revo Build (M1-601) are o construcție modulară care le dă consumatorilor libertatea de a-și construi singuri sistemul fără a avea nevoie să deschisă carcasa. Modulele având diferite capabilități pot fi ușor integrate în unitatea de bază, ceea ce face adăugarea de noi funcționalități la fel de ușoară ca un joc cu piese de construit.

Untitled
                                                                        Desktop-ul Revo Build M1-601

Modulele se conectează prin pini și se aliniază prin magneți astfel încât diversele fire să nu încurce eliminarea sau adăugarea de module. Acestea pot funcționa de asemenea independent sau împreună cu alte PC-uri. Desktop-ul Revo Build M1-601 are o carcasă de 125×125 mm care ocupă foarte puțin spațiu și poate fi plasat oriunde.

Modulele precum hard drive-ul portabil de 500GB/1TB vor fi disponibile la lansare, în timp ce bateria externă wireless, modul audio cu difuzor și microfoane, dar și alte funcții vor fi lansate treptat. Unitatea de bază vine fie cu procesor Intel Pentium, fie Intel Celeron, grafică Intel HD integrată și 8GB de memorie RAM DDR4 ce poate fi ușor upgradată.

Acer Aspire U5-710 va fi disponibil în România din noiembrie la prețuri începând de la 4.999RON, în timp ce Acer Revo Build M1-601 va putea fi cumpărat tot din noiembrie la prețuri pornind de la 1.099 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here