Zomm, alarmă antifurt pentru smartphone

0
1508

Zomm este un breloc care se conectează cu smartphone-ul tău prin Bluetooth. Din momentul în care este sincronizat, senzorul său monitorizează în permanență distanța față de smartphone.

Atunci când cele două gadgeturi sunt la o depărtare mai mare de 10 metri, brelocul pornește o alarmă prin care te avertizează că ți-ai uitat telefonul sau că cineva ți l-a furat. Alarma poate fi setată în mai multe moduri: vibrație, sunet sau în combinație. Setările se fac printr-o aplicație dedicată, care se instalează pe smartphone.

O altă funcție a brelocului Zomm este aceea de hands free, fiind dotat cu microfon și difuzor. În plus, te va avertiza atunci când ai primit SMS-uri pe telefon sau ai vreun apel nepreluat.

De asemenea, există și „o funcție de panică”. Dacă ții apăsat butonul central timp de 9 secunde, automat vei apela un număr de urgență. Un dezavantaj al acestui mic gadget este că trebuie să fie conectat prin Bluetooth în permanență cu smartphone-ul, ceea ce înseamnă că îți va consuma foarte repede din bateria telefonului.

Se încarcă la PC sau laptop prin cablu USB și este compatibil cu gadgeturile Apple și cele care funcționează cu sistemul de operare Android. Prețul este de aproximativ 50 euro și a fost prezentat de curând și în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here