Un aparat de fitness smart vrea să te ajute să faci sport oriunde

0
336

Echipa de specialiști de la Halytus a dezvoltat un aparat care te ajută să faci sport oriunde. HooKee este în fază de proiect și poate fi comandat în avans pe platforma de strângere de fonduri Kickstarter. Costă 229 de dolari.

Cei care l-au proiectat spun că este ca o sală de sport mobilă și este gândi pentru ca iubitorii sportului să se bucure practicarea fitness-ului și a culturismului acasă.

Puteți avea conținut și antrenamente gândite de profesioniști cu feedback în timp real pe ecranul telefonului sau a televizorului, pentru că aparatul este conectat printr-o aplicație.

„Fără echipament care ajunge în subsol, fără antrenamente plictisitoare, fără săli de fitness aglomerate și fără schimb de transpirație cu străini. HooKee este o modalitate convenabilă și distractivă de a face un antrenament complet pentru corp acasă, în afara casei, în timp ce călătoriți, la birou sau chiar la sala de sport!

HooKee propune peste 100 de exerciții și cursuri diferite, te ajută să-ți antrenezi toate grupele musculare ale corpului și îți extinde arsenalul de exerciții de fitness. Urmând cursurile de instruire online pe Hookee, puteți începe rutina dumneavoastră de fitness zilnic oricând doriți”, spun proiectanții de la HooKee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here