Volkswagen lansează abonamente în România. Cât costă să conduci un Golf nou

0
2339
Volkswgen a lansat în România abonamente
Volkswgen a lansat în România abonamente

Volkswagen va lansa în România un abonament lunar de 267 de euro pentru modelul Golf și de 369 de euro pentru modelul T-Roc.  Reprezentanții companiei spun că nu va fi nevoie de plata unui avans, iar acest abonament include o asigurare CASCO, revizii gratuite și un set de anvelope de iarnă cu spațiu de depozitare.

Volkswagen transmite că e vorba de un „abonament de mobilitate”, un sistem de plată asemănător cu cel al leasing-ului.

Acest abonament trebuie să se încheie pe o perioadă de doi ani, rulajul trebuie să fie de 15.000 de km pe an, iar după încheierea perioadei, clientul poate opta pentru prelungirea abonamentului cazul în care va primi o mașină nouă.

Abonamentul de 267 de euro pentru Golf este valabil pentru echiparea Trendline cu motor pe benzină TSI de 1.0 și 115 CP, care are un preț recomandat de 18.600 de euro. Abonamentul de 369 de euro pentru T-Roc este valabil pentru echoare Base, cu același motor la un preț recomandat de 20.076 de euro. 

În ultimii ani, mai multe companii auto și-au anunțat intenția de a propune clienților niște abonamente pentru mașini noi. La începutul anului și Nissan anunța în Huston, Statele Unite, experimentarea proiectului Switch, prin care oamenii își puteau conduce o mașină pe baza unui abonament lunar. 

Prețurile anunțate erau pe două categorii. În planul „Select” era un abonament de 699 de dolari pe lună și erau incluse modelele Altima, Rogue, Pathfinder și Frontier. Pentru un abonament „Premium”, de 899 de dolari pe lună, se putea alege dintre modelele Leaf Plus, Maxima, Murano, Armada, Titan sau modelul coupe 370Z.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here