TOP 5. Accesorii pentru mașina ta

0
1449
Camere pentru mașină
Camere pentru mașină

Șoferii care nu au mașini cu extra dotări, dar își doresc funcții suplimentare, pot rezolva aceste neajunsuri prin intermediul unor gadgeturi. Iată câteva dintre gadgeturile care vă pot fi de ajutor în timp ce conduceți:

Camera de marşarier. Destinată celor care vor să aibă o vizibilitate cât mai bună atunci când dau cu spatele, inclusiv noaptea pentru că are și infraroșu. Imaginile sunt afișate pe un display care se montează pe bordul mașinii. Are o vizibilitate la un unghi de 120 de grade. Preţ aproximativ: 300 de lei.

Senzorii de parcare. Se fixează pe bara din spate a mașinii, unitatea centrală se pune în portbagaj, ferit de umezeală, iar display-ul se montează pe bord. Senzorii detectează automat obstacolele, iar un indicator luminos de direcționează la stânga sau la dreapta. Preţul aproximativ este de 150 de lei.

Senzori de monitorizare a pneurilor. Afişează pe ecranul unităţii multimedia toate datele referitoare la anvelope, precum temperatura sau presiunea. Informaţiile sunt transmise wireless, prin Bluetooth. Preţul aproximativ este de 900 de lei.

Bluetooth TalkyOne. E un sistem care rezolvă problema convorbirilor telefonice în mașină. Se conectează cu telefonul şi cu sistemul audio al maşinii. Pe un display pe care îl montezi pe bord poți vizualiza agenda. Vocea celui care te apelează este preluată de sistemul audio și se aude în difuzoarele mașinii. Vocea dumneavoastră este preluată de un microfon. De asemenea, acest sistem vă permite să puneți muzică în mașină direct de pe telefon sau tabletă. Preţul aproximativ este de 600 de lei.

Dash cam. Este o cameră destinată celor care vor să-şi filmeze călătoria sau pur şi simplu să filmeze traficul. Celebrele clipuri cu accidente din Rusia sunt filmate cu astfel de camere. Se montează pe parbriz. Formatul imaginilor înregistrate sunt de tip „.avi”. Capacitatea de stocare este pe card, până la 32 GB. Unghiul de înregistrare este de 120 de grade, iar autonomia bateriei este de 3-4 ore. Preţul aproximativ este de 400 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here