Sony lansează căștile sport wireless cu funcție de anulare a zgomotului

0
2064

Sony lansează trei noi modele de căști sport wireless pentru iubitorii de muzică aflați mereu în mișcare. Aceste căști sport de calitate superioară sunt la fel de utile atunci când sunt purtate într-o sesiune intensă de antrenament cardio, în timpul sesiunilor de yoga sau în viața de zi cu zi.

Un design cu adevărat wireless este important pentru utilizatorii care poartă căști în timp ce fac mișcare, oferind libertate în practicarea oricărui sport, fără ca firele căștilor să îi deranjeze. În primul rând, căștile wireless WF-SP700N combină în premieră două caracteristici necesare atunci când utilizatorii practică sport: tehnologia digitală de anulare a zgomotului care blochează sunetele din jur pentru o concentrare sporită pe antrenament și un design rezistent la stropi.

Sunet clar, în orice mediu

Tehnologia Sony de anulare a zgomotului le permite utilizatorilor să se concentreze la antrenament, în mediul zgomotos al unei săli de sport cu oameni care vorbesc între ei, astfel încât muzica să se audă clar pe banda de alergare. Pe de altă parte, în timpul exercițiilor din sala de sport, modul Ambient Sound le permite utilizatorilor să audă sunetele necesare legate de antrenament, aceste căști reprezentând partenerul ideal în astfel de situații. Căștile dispunși de funcția EXTRA BASS care, combinată cu funcția de anulare a zgomotului, va oferi o intensitate sporită bass-ului. Mai mult, aplicația Sony |Headphones Connect le permite utilizatorilor să ajusteze setările egalizatorului.

Rezistent la stropire, design cu fixare sigură și portabilitate

Echipate cu standardul IPX4, căștile WF-SP700N sunt rezistente la stropi, ceea ce înseamnă că utilizatorii le pot purta pe vreme ploioasă sau atunci când sunt transpirați, fără ca acestea să se deterioreze.

Concepute cu elemente de susţinere şi fixare din silicon, se potrivesc foarte bine în ureche, indiferent de activitatea efectuată. Căștile sunt disponibile în 4 culori, respectiv roz, galben, alb și negru, alese pentru a completa ținutele utilizatorilor activi și pentru a ține pasul cu tendința de a purta îmbrăcăminte sportivă și de agreement în afara sălii de sport.

Modelul WF-SP700N vine cu o carcasă compactă de încărcare cu o singură atingere și beneficiază de aproximativ trei ore de autonomie a bateriei plus două încărcări suplimentare din carcasă, oferind până la nouă ore de funcționalitate între încărcări.

Conectivitate

 Căștile WF-SP700N dispun deconexiune NFC cu o singură atingere cu carcasa și sunt compatibile cu aplicația Sony | Headphones Connect care are acum funcția “Setări rapide de sunet” astfel încât utilizatorii să își poată aminti setările preferate de egalizator și de control al sunetului în timpul reglării acestuia cu două apăsări ale butonului căștilor. Modelul WF-SP700N le oferă utilizatorilor libertatea deplasării fără a fi deranjați de fire și căștile vor fi,de asemenea prin actualizare, optimizate pentru Asistentul Google.

Opțiuni de stil

 Alături de modelul fără fire, Sony a lansat două modele standard de căști wireless intraauriculare, WI-SP600N și WI-SP500, pentru a oferi o gamă de căsti sportcare răspund cerințelor utilizatorilor.

Modelul WI-SP600N are aceeași tehnologie de anulare a zgomotului digital și tehnologie pentru calitatea sunetului ca modelul WF-SP700N, plus același nivel de protecție împotriva stropirii. Cu această pereche utilizatorii pot asculta muzică până la aproximativ 6 ore. Căștile compacte sunt conectate printr-o bandă discretă care se află în spatele gâtului și au o susţinere şi fixare din silicon care se bazează pe ergonomia urechii, pentru a asigura atât flexibilitate, cât și o fixare sigură.

De asemenea, căștile WI-SP500 au difuzoare de tip deschis pentru a recunoaște sunetele ambientale, precum și o certificare IPX4 și o conectivitate ușoară cu telefonul, prin NFC. Utilizatorii se pot antrena mai mult timp cu WI-SP500, datorită autonomiei bateriei de aproximativ opt ore cu o singură încărcare completă – iar după încheierea exercițiilor, aceste căști pot fi plasate în suportul de transport. Căștile au elemente intraauriculare special concepute, ergonomice și aderente din cauciuc care asigurăstabilitate în timp ce utilizatorii participă la activitățile sportive preferate.

  • Modelul WF-SP700N va avea prețul de aproximativ €200 /£190 și va fi disponibil din iunie 2018.
  • Modelul WI-SP600N va avea prețul de aproximativ €160 /£150 și va fi disponibil din iunie 2018.
  • Modelul WI-SP500 va avea prețul de aproximativ €90/£80 și va fi disponibil din aprilie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here