Plantronics a lansat o pereche de căști hibrid

0
1749

Plantronics a lansat BackBeat 100, primele căști hibrid wireless fir cu bandă în jurul gâtului pentru apeluri și muzică.

„Pentru mulți, o pereche bună de căști este ca un prieten nelipsit, fie că sunt la serviciu, la școală sau în mișcare. BackBeat 100 sunt create pentru sunet de calitate și apeluri telefonicerapide atunci când ai nevoie, iar când nu, sunt atât de discrete că nici nu le observi”, a declarat Lori Langona, director consumer marketing în cadrul Plantronics.

Căștile BackBeat 100 cântăresc mai puțin de 30 de grame și au fost create pentru a putea fi folosite în cât mai multe condiții. Designul flexibil al benzii de susținere se adaptează la dimensiunea și forma gâtului, iar grație căștilor magnetice, firele nu se încâlcesc.

Timpul de audiție și vorbire este de până la opt ore. Are comenzi intuitive, datorită interfeței simple, cu trei butoane pentru gestionarea apelurilor și muzicii. Are un puternic profil bass. Microfonul integrat are integrat un sistem de atenuare a ecoului, procesare digitală a semnalului și claritate vocală HD. De asemenea, căștile au și o alertă cu vibrații, care anunță discret utilizatorul când primește un apel.

BackBeat 100 este cel mai nou membru al familiei BackBeat de produse stereo wireless de la Plantronics. Printre celelalte modele de căști stereo cu bluetooth de la BackBeat se numără BackBeat FIT, căștile sport impermeabile fără fir, BackBeat GO 3, auricularele stereo wireless, BackBeat SENSE, căști on-ear inteligente wireless, cu tehnologie cu senzori și BackBeat PRO, căști wirelessover-the-ear cu anularea activă a zgomotului ambiental și timp de audiție de până la 24 de ore.

BackBeat 100 vor fi disponibile începând cu cel de-al patrulea trimestru al anului 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here