Sony a anunțat la IFA un nou proiector home cinema

0
1760

Sony și-a extins segmentul de proiectoare home cinema cu un nou proiector compact 4K, lansat la IFA 2016. VPL-VW550ES este al treilea model din portofoliul Sony care suportă 4K HDR, ideal pentru proiecții home cinema acasă sau pentru proiecții cinematografice ale unor evenimente muzicale și sportive.

Deoarece cererea pentru conținutul 4K HDR este în continuă creștere, VPL-VW550ES este conceput pentru a fi compatibil atât cu cele mai recente standarde 4K, cât și cu formatele HDR pentru a obține cele mai bune rezultate din conținutul existent astăzi.

„VPL-VW550ES reprezintă încă un exemplu al angajamentului Sony de a reda imaginile reale cât mai autentic și de a oferi o experiență captivantă clienților noștri”, a declarat Thomas Issa, manager de produs, Sony Professional Solutions Europa. Tehnologia 4K HDR oferă cea mai apropiată reprezentare a realității pe care o percep ochii noștri, iar fanii conceptului home cinema vor putea acum să se bucure de cea mai bună calitate a imaginii datorită noului proiector lansat.

VPL-VW550ES este al treilea proiector home cinema lansat de Sony după IFA 2015, după actualizarea popularei serii HW cu noul VPL-HW45ES și modelul superior din gamă, VPL-VW5000ES.

Conceput pentru orice tip de mediu

Conform solicitărilor venite din partea clienților Sony, proiectorul VPL-VW550ES este elegant și compact, disponibil pe alb și negru, pentru a se potrivi perfect în orice spațiu. Datorită nivelului redus de zgomot produs de ventilator, utilizatorii pot urmări programele preferate fără a fi perturbați. Aceștia se pot aștepta, de asemenea, la mai puține întreruperi și o mentenanță redusă, datorită tehnologiei pentru diode Sony, care oferă o durată de viață impresionantă a lămpii, de 6.000 de ore de funcționare (în modul „low”).

VPL-VW550ES înlocuiește modelul VPL-VW520ES, oferind o calitate mai bună a imaginii decât predecesorul său. Asigură o luminozitate de 1.800 de lumeni, un contrast dinamic îmbunătățit de 350.000:1, iar tehnologia unică 4K de la Sony oferă imagini mai clare și mai precise decât alte tehnologii existente. Funcția HDR oferă niveluri ridicate ale contrastului și luminozității și poate reproduce atât nuanțe strălucitoare, cât și întunecate pentru a reda imagini care se potrivesc cu viziunea celui care le-a creat.

Suplimentar față de compatibilitatea cu HDR utilizată pentru servicii Ultra HD Blu-ray și conținut Over-The-Top (OTT), noul proiector home cinema de la Sony va fi compatibil cu tehnologia Hybrid Log-Gamma (HLG) – utilizată pentru viitoarele servicii de televiziune și conținut generat de utilizatori – printr-o actualizare de firmware.

vpl-vw550es-2

La fel ca predecesorul său, noul model continuă să le ofere utilizatorlor acces la cele mai noi servicii de conținut 4K, prin intermediul standardului HDMI (capabilitate HDR atât pentru 4K 24p, cât și pentru 4K 60p) și conectivitate HDCP 2.2 pentru porturile HDMI1 și HDMI2. Un transmițător încorporat RF 3D oferă un grad mai mare de adaptabilitate datorită unui semnal wireless puternic conceput pentru o acoperire mai largă și stabilitate de sincronizare 3D.

Proiectorul VPL-VW550ES va ajunge în Europa din luna octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here