Sanwa, proiectorul de buzunar

0
1704

Mini proiectoarele concepute să ruleze imagini de pe smartphone-uri încep să devină din ce în ce mai populare. Până acum au fost lansate mai multe asftel de proiectoare, însă singurul lor avantaj  față de cele clasice este că sunt mici. Cineva care vrea un astfel de gadget se gândește doar la mobilitate și își dorește să nu fie neapărat dependent de o priză.

Sanwa, o companie japoneză, s-a gândit la acest lucru și a construit un proiector de buzunar care funcționează pe baza unui acumulator. Sanwa Direct 400-PRJ018 are o baterie de 3.800 mAh și ține aproximativ 90 de minute de proiecție. Este de ajuns pentru o prezentare sau un film.

Proiectorul se conectează cu smartphone-ul prin cablul USB. Nu are nevoie de setări speciale sau vreun soft, pur și simplu îl conectezi și rulează imaginile de pe smartphone-ul tău. Poate proiecta o imagine la o rezoluție 854X480 pixeli, are focus manual și o luminozitate de 85 lumeni. Prețul este de aproximativ 470 de dolari.

Pe piață mai sunt și alte soluții mobile. Samsung a lansat anul trecut Galaxy Beam, un smartphone Android cu proiector. Însă e vorba de un proiector cu o luminozitate de doar 15 lumeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here