Samsung a prezentat un televizor uriaș cu ecran ajustabil

0
2143
Samsung The Wall
Samsung The Wall

Samsung a prezentat la târgul de tehnologie CES, care are loc în această perioadă, în Las Vegas, un televizor cu o diagonală de 3,75 de metri. Acesta folosește tehnologia MicroLED și vine cu o noutate importantă – este modular, iar mărimea ecranului poate fi ajustată în funcție de dimensiunea dorită.

Tehnologia MicroLED nu folosește lumina de fundal, LED-urile generând propria lumină. Samsung spune că această nouă tehnologie oferă contraste de culoare mult mai bune decât tehnologia OLED, care este promovată de Sony și LG.

Samsung The Wall, așa cum a fost denumit televizorul uriaș, este primul modular din lume. Reprezentanții companiei cred că, pe viitor, fiecare își va putea modifica mărimea televizorului în funcție de nevoi.

Samsung The Wall este deocamdată în faza de prototip, însă există șanse să-l vedem cât de curând în magazine. Nu a fost prezentat nci măcar un preț estimativ al acestui televizor.

Și LG a anunțat un televizor revoluționar la CES 2018. Este vorba despre primul televizor Ultra HD de 65 de inci care se poate rula exact ca un covor. LG a mai prezentat astfel de proiecte, însă cel de la CES 2018 este cel mai mare și are o ramă aproape insesizabilă. De asemenea, LG a mai prezentat la CES și cel mai mare televizor din lume cu tehnologie 8K. Noul model are 88 de inci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here