Routerul care transformă orice casă în locuință inteligentă

0
2175

TP-LINK, producător de echipamente de rețea, a anunțat lansarea routerului cu touchscreen pentru locuințe inteligente SR20, un router all-in-one, cu funcție de hubInternet of Things (IoT), compatibil cu tehnologiile ZigBee și Z-Wave.

Acest model de router asigură performanță la nivelul standardului AC1900 și furnizează control centralizat al întregii locuințe, fiind compatibil cu o gamă largă de dispozitive conectate. Totodată, TP-LINK anunță o linie completă de dispozitive automatizate de securitate, iluminat și managementul energiei, compatibile cu SR20. Între acestea se numără camerele de supraveghere de zi și noapte, becurile Wi-Fi, prizele și switch-urile inteligente cu sistem de monitorizare a energiei.

„Conexiunea stabilă este foarte importantă pentru locuințele inteligente, iar extinderea TP-LINK în această zonă constituie o evoluție naturală care ne permite să furnizăm produse inovatoare. Routerul pentru locuințe inteligente SR20 combină cea mai bună soluție de conectivitate din clasa sa cu cele mai populare tehnologii IoT ale momentului pentru a asigura utilizatorilor cea mai bună experiență asociată acestui nou stil de viață.

Cu ajutorul liniei extinse de produse pentru locuința inteligentă, consumatorii se pot bucura de conexiuni stabile pentru a gestiona ușor dispozitivele și a rămâne conectați la ce se întâmplă cu locuința lor când sunt plecați”, a declarat Lewis Wu, vicepreședinte executiv pentru TP-LINK SUA.

Routerul TP-LINKSR20 dispune de un ecran tactil pentru a facilita controlul dispozitivelor conectate și interacțiunea cu acestea, fie ele camere de supraveghere, becuri, senzori, termostate. Utilizatorul poate programa, astfel, aprinderea becurilor în momentul în care intră în casă, sau reglarea automata a termostatului la o anumită temperatură.

Compatibilitatea cu tehnologiile ZigBee, Z-Waveși Wi-Fi asigură funcționarea cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv aparținând altor producători. În plus, SR20 poate trimite notificări cu ajutorul aplicației pentru dispozitive mobile Kasa, pentru a înștiința utilizatorii dacă becurile au fost lăsate aprinse, dacă detectează fum sau scurgeri de apă.

Pentru că asigură viteze de până la 1.900 Mbps, routerul permite utilizatorilor să facă streaming 4K, să descarce fișiere mari sau să se joace online fără lag. Totodată, SR20 dispune de tehnologia beamforming îmbunătățind acoperirea și stabilitatea. Routerul este compatibil cu protocoalele wireless mai vechi precum 802.11 a/b/g/n.

Caracteristici:

 • Permite conectarea dispozitivelor inteligente compatibile cu ZigBee, Z-Wave și Wi-Fi
 • Dispozitivele pot fi controlate de pe smartphone sau tabletă pentru a programa task-uri sau a verifica dispozitivele folosind aplicația Kasa
 • Asigură viteze combinate de până la 1900Mbps în cele două benzi de frecvență de 5GHz (până la1300Mbps)și 2.4GHz (până la600Mbps)*
 • Are procesor dual-core de 1GHz capabil să susțină un trafic intens de date
 • 4 porturi Ethernet Gigabit pentru conexiuni pe fir rapide de mare viteză
 • Ecran tactil de 4.3” pentru accesarea rapidă a celor mai utilizate funcții
 • Porturi USB 3.0 și USB 2.0 pentru partajarea ușoară în rețea de poze, muzică și clipuri video
 • Control parental pentru limitarea timpului petrecut online, dar și a tipului de conținut accesat.
 • Rețea guest pentru a oferi musafirilor accesseparat la Wi-Fi
 • SlotSD integrat pentru stocarea de conținut
 • Tehnologie beamforming pentru conexiuni wireless stabile
 • Opțiuni avansate de criptare pentru protecția datelor
 • Suportă standardul 802.11ac și este compatibil și cu protocoalele 802.11a/b/g/n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here