Românii vor merge la concerte cu mașina și le vor asculta la radio

0
965
FOTO: nile/Pixabay.com
FOTO: nile/Pixabay.com

Mașinile și aparatele de radio vor fi vitale pentru artiști în următoarea perioadă. Președintele Autorității de reglementare în comunicații (ANCOM), Sorin Grindeanu, a declarat că vor fi acordate frecvențe radio de putere mică pentru organizatorii de evenimente culturale.

„Pentru că în perioada stării de urgență am primit mai multe solicitări pentru a sprijini organizarea de diverse evenimente de tip drive-in (cinema, concerte live), vom acorda licențe pentru frecvențe radio de putere mică în banda FM, pentru a asigura coloana sonoră a acestor evenimente, astfel încât publicul să se poată bucura în siguranță de spectacol din autoturismele proprii, utilizând aparatele radio”, a explicat președintele ANCOM, Sorin Grindeanu.

Soluția a fost găsită împreună cu reprezentanții Consiliului Național al Audovizualului.

Care este procedura de solicitare a unei licențe temporare? Licența poate fi acordată atât persoanelor juridice, cât și societăților fără personalitate juridică sau persoanelor fizice în urma completării și transmiterii de către solicitant a unui formular-tip disponibil aici, însoțit de o documentație care susţine soluţia tehnică propusă, în conformitate cu reglementările tehnice aplicabile.

Transmiterea cererii se poate efectua către sediul central sau către orice structură teritorială a ANCOM fie prin depunere, personal sau de către un reprezentant al solicitantului, printr-un serviciu poștal sau ca înscris în formă electronică, căruia i s-a încorporat, ataşat sau i s-a asociat logic o semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat calificat nesuspendat sau nerevocat la momentul respectiv şi generată cu ajutorul unui dispozitiv securizat de creare a semnăturii electronice prin intermediul Registraturii online a ANCOM.

FOTO: nile/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here