Philips anunță un monitor curbat pentru PC-uri

0
1540
FOTO: Philips
FOTO: Philips

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, lansează primul model cu ecran curbat pentru PC. Monitorul de 34 inci Brilliance Curved UltraWide învăluie câmpul vizual al utilizatorului pentru a crea o experiență captivantă. Tehnologia DTS intensifică calitatea audio a boxelor integrate, completând armonios imaginile afișate. Prin intermediul ecranului UltraWide, a rezoluției Quad HD, a spectrului RGB și a tehnologiei MultiView, atrăgătorul monitor de 34 inci îi ajută pe utilizatori să fie cât mai concentrați la sarcinile de la birou, transmit cei de la Philips.

Primul monitor curbat de la Philips aduce utilizatorul în centrul acțiunii. Privind monitorul de aproape, acesta lasă impresia că este axat în întregime pe persoana așezată în fața sa. Forma curbată nu solicită atât de mult mișcările capului ca un ecran plat pentru urmărirea conținutului aflat la marginea monitorului. Sticla și marginile foarte înguste ale monitorului oferă senzația că rama nu există, mărind suprafața de vizualizare.

Această experiență este întărită de către tehnologia integrate DTS, care reușește să redea un sunet cu o calitate audio înaltă. Prin intermediul DTS (digital theater systems) boxele integrate reușesc să amplifice sunetul prin efecte de bass, mai spun cei de la Philips.

Monitorul de 34 inci oferă un nivel ridicat și din punct de vedere optic. Imaginile sunt strălucitoare și extrem de clare datorită CrystalClear, UltraWide Quad HD, a tehnologiei LCD AH-IPS și rezolutiei de 3440 x 1440. Ecranul poate diferenția fiecare gradație la o calitate foarte bună în urma a celor peste 1 miliard de culori. Acesta oferă de asemenea 99% din spectrul RGB care este vital în menținerea clarității și calității în timpul utilizării diverselor aplicații dispozitive și programe.

Formatul UltraWide 21:9 creează un spațiu foarte mare pentru desfășurarea activității într-o zi plină de multitasking. Utilizatorii pot vizualiza și compara informațiile din ferestre în mod constant fără o comutare prealabilă, fără efort, chiar și atunci când ecranul este împărțit în mai multe secțiuni similar folosirii tehnologiei MultiView.

Monitorul dispune și de Philips Smart Technologies, care asigură utilizatorilor o experiență vizuală superioară, se mai arată în prezentarea Philips. Aplicația SmartContrast ajustează automat culorile și controlează lumina de fundal pentru a spori intensitatea contrastului pentru imagini digitale și video-uri de calitate. Modul „Economy” este creat special pentru a afișa numai aplicațiile de lucru zilnice ale utilizatorului oferind un consum redus de energie.

FOTO: Philips
FOTO: Philips

Noul monitor dispune de toate variantele existente de conectivitate. DisplayPort și HDMI 2.0, tehnologia MHL pentru utilizarea conținutului telefoanelor inteligente pe ecran și USB 3.0 pentru transfer de date rapid și încărcarea telefonului și a altor dispozitive mobile. Noul monitor LCD curbat UltraWide de la Philips va fi disponibil în marile magazine de specialitate la sfarșitul lunii octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here