Kingston Digital lansează stick-ul USB Type-C cu interfață dublă

0
1394

Acesta are o interfață dublă care funcționează atât cu port-urile USB standard, Type-A(3.1, 3.0,2.0) cât și cu cele Type-C. USB-ul Type-C este un standard reversibil tot mai popular care va permite crearea unor device-uri mai subțiri pe viitor.

DataTraveler microDuo 3C este alegerea ideală dacă îți dorești să obții spațiu de stocare suplimentar cu până la 64GB pentru smartphone, tabletă sau calculatorul tău Mac, fiind de asemenea compatibil cu generația actuală de dispozitive. Unitatea plug-and-play oferă performanțe USB 3.1 cu o viteză de citire de până la 100MB/s și viteză de scriere de până la 15MB/s. Forma și dimensiunea mică a DataTraveler microDuo 3C îl facușor de transportat și ideal pentru utilizarea în tandem cu device-urileportabile.

„DataTraveler microDuo 3C are o interfață dublă care funcționează atât cu USB-urile Type-A cât și cele Type-C pentru a le da utilizatorilor acces facil la cea mai nouă interfață USB,” a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.”Unitățile noastre oferă mai mult spațiu de stocare, viteză mare de transfer și un mai bun acces al consumatorilor la noile tehnologii.”

Pe lângă DataTraveler microDuo 3C, Kingston prezintă următoarea sa generație de DataTraveler Micro 3.1. Fiind unul dintre cele mai mici stick-uri USB, acesta este ideal pentru a adăuga mai mult spațiu de stocare unei tablete, PC, notebook slim, sistemului audio pentru mașină și multe altele fără a mări volumul device-ului. DataTraveler Micro 3.1 este disponibil la capacități de stocare de la 16GB până la 64GB.

DataTravel microDuo 3C are o garanție de 5 ani și suport tehnic gratuit.

Data Traveler microDuo 3C
Data Traveler microDuo 3C

Specificațiile tehnice ale DataTravel microDuo 3C:

  • Capacitate: 16GB, 32GB și 64GB
  • Viteză:USB 3.1
    – 16GB: 100MB/s citire, 10MB/s scriere
    – 32GB & 64GB: 100MB/s citire, 15MB/s scriere
  • Dimensiuni:29.94mm x 16.60mm x 8.44mm
  • Temperatură de functionare: între 0°C și 60°C
  • Temperatură de stocare: între -20°C și 85°C
  • Garanție / Suport: Garanție de 5 ani cu suport tehnic gratuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here