Juke. Cum să faci karaoke de pe smartphone

0
1622
Juke
Juke

Micul gadget Juke vrea să îi cucerească pe cei cărora le place să facă karaoke. Device-ul este compus din două părți: are un microfon care se conectează la smartphone printr-un jack, precum căștile, iar cealaltă componentă, un receiver, se leagă prin același tip de mufă la aparatura audio, stație de amplificare și alte sisteme audio prin care vă faceți auzită prestația. Gadgetul are și o baterie internă care ține aproximativ 8 ore de karaoke în continuu.

Microfonul și receiver-ul comunică între ele prin Bluetooth. După ce ați băgat microfonul în smartphone nu trebuie decât să deschideți softul pe care îl puteți downloada din magazinele de aplicații pentru smartphone-urile cu Android și iPhone.

Aplicația Juke nu numai că rulează versurile melodiilor și negativele, dar vă ajută să faceți o listă cu piesele preferate pe care le poți apoi împărtăși cu prietenii prin mail sau rețelele de socializare.

La sfârșitul fiecărei piese puteți alege din câteva efecte ale aplicații: aplauze, flueirături, țipete de bucurie. Mai mult vă puteți filma întreaga prestație.

Cei care doresc să se înregistreze o pot face prin Juke și își pot regla sunetul prin intermediul unui mixer al acestei aplicații. Își pot adăuga ecou, reverb, pot scădea sau crește intensitatea bașilor sau a înaltelor. Deocamdată, Juke este în faza de prototip și așteaptă să strângă fonduri pe Kickstarter pentru a intra în producție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here