Gajah E Ink. Cum să ai eBook Reader pe telefon

0
2071
Gajah inkcase
Gajah inkcase

Pentru toate smartphone-urile existente în prezent pe piață există numeroase aplicații speciale pentru citit cărți. Au chiar mai multe funcții decât un eBook Reader, însă rămâne un mare dezavantaj, acela că ecranul smartphone-ului nu poate imita o carte la fel de bine cum o face un dispozitiv precum Kindle.

Gajah, o companie asiatică, a conceput un ecran special prin care poate rezolva acest neajuns. Aceștia contează pe faptul că smartphone-ul a devenit un gadget pe care utilizatorii își țin muzică, uneori filme și citesc cărți.

Gaja E Ink e o carcasă care se aplică pe smartphone, iar pe spate are un ecran de tip E Ink, care imită foarte bine cartea tipărită.

Acest accesoriu se conectează la smartphone prin Bluetooth. Practic, toate imaginile de pe display-ul principal se văd și pe cel secundar, încorporat în carcasa Gaja E Ink. În partea de jos are două taste, pentru a derula paginile înainte sau înapoi.

Micul gadget este produs pentru fiecare model în parte. Deocamdată există carcase pentru smartphone-urile Samsung și pentru iPhone. Prețul este de aproximativ de 100 de dolari, destul de scump dacă avem în vedere că la același preț găsești și eBook Reader. În schimb, marele avantaj rămâne mobilitatea acestui gadget.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here