Gadgeturi pentru supravegherea bebelușilor

0
1530

Aparatele de monitorizare a bebelușilor îți arată în timp real ce face bebelușul și te informează dacă respiră normal sau dacă temperatura este una normală în cameră.

Atunci când alegi unul trebuie să fii atent la ce funcții îndeplinește și să fie cât mai ușor de setat. Iată câteva exemple de aparate care monitorizează bebelușii:

Angelcare, interfon digital. Este un interfon digital care monitorizează copilul dumneavoastră, inclusiv respirația. Are o rază de acțiune de 250 de metri. Gadgetul este compus din două părți, una cu difuzor care stă în camera părinților și cealaltă la patul bebelușului. Aparatul are un senzor care se fixează sub salteaua micuțului. Acest senzor detectează mișcările cutiei toracice, cele din timpul respirației. Dacă timp de 20 de secunde nu detectează nicio mișcare, pornește o alarmă în camera părinților.

Sensibilitatea aparatului poate fi ajustată. Sistemul mai oferă și informații cu privire la temperatura din camera bebelușului. Aparatul are loc și pentru baterii, iar atunci când se întâmplă să se întrerupă curentul, trece automat pe alimentarea de la acumulatori. Preț aproximativ: 700 de lei.

Motorola MBP33. Ecranul LCD color cu display de 2.8 inci monitorizeară atât sunetul cât și imaginea. Are o rază de acțiune de 300 de metri și sunteți avertizat atunci când ieșiți din raza de acțiune. Monitorul are două căi de comunicare și face posibil comunicarea cu bebelușul.

Aparatul are și viziune cu infraroșu pentru a monitoriza și pe timp de noapte. Atunci când copilul este agitat sau vreți să-l adormiți ușor, îi puteți pune din cele cinci cântece de leagăn preinstalate. De asemenea, are și un termometru care îți va spune dacă e prea cald sau prea frig în camera copilului. Preț aproximativ: 850 de lei.

Samsung SEW-3037. Camera de supraveghere este VGA, la o rezoluție de 640 x 480 megapixeli, iar imaginile sunt vizualizate pe un display cu o diagonală de 8,5 centimetri. Raza de acțiune este de 274 de metri. Și acest monitor permite comunicarea cu copilul.

Aparatul are și o funcție care înlătură zgomotul de fond, iar ecranul de monitorizare se poate conecta la patru camere simultan, montate în poziții diferite. Vederea de noapte vă permite să vedeți până la 4,5 metri pe întuneric. Preț aproximativ: 850 de lei.

Withings Smart Baby Monitor. Acest sistem se poate controla prin intermediul smartphone-ului și tabletei cu Android sau a gadgeturilor Apple. Arată ca o cutiuță, iar în partea de sus e o cameră video cu un senzor de 3 megapixeli. Atunci când e întuneric se activează funcția infraroșu. Are mai mulţi senzori care pot intercepta şi cele mai slabe sunete, chiar şi atunci când copilul se întoarce de pe o parte pe alta. Îţi poate spune exact ce temperatură e în camera copilului, dar şi nivelul de umiditate.

Atunci când parametrii setaţi de tine sunt depăşiţi, prin Wi-Fi sau Bluetooth, gadgetul te avertizează pe smartphone sau tabletă. Dacă micuţul începe să plângă, părinţii pot să-i vorbească imediat, pentru că gadgetul are şi un difuzor. Mai mult, din smartphone sau tabletă îi pot pune cântece de leagăn pentru a-l linişti. Preț aproximativ: 1.400 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here