Gadgetul care îi învață pe cei mici limba engleză

0
1416

LeapFrog a prezentat LeapReader, un gadget care îi poate ajuta pe cei mici să învețe limba engleză mult mai ușor. Sistemul dezvoltat de LeapFrog folosește cărți speciale și un stylus, care are o cameră cu infraroșu și un mic difuzor.

Atunci când stylus-ul este trecut peste imagini, cuvinte, litere sau cifre printate în carte, copiii primesc imediat explicații prin difuzor. Gadgetul este destul mic și ușor pentru a fi luat peste tot de copil, spun cei de la LeapFrog.

Folosind o aplicație care se instalează în computer, părinții pot downloada cărți audio, diverse lecții de pe internet și le pot încărca în stylus. E ca și cum ai încărca un mp3 player. Pe gadgetul LeapReader se pot încărca până la 40 de cărți sau 175 de melodii special concepute. Se conectează și se încarcă printr-un cablu USB.

Stiloul digital LeapReader nu numai că ajută copiii să citească în limba engleză, dar are o aplicație prin care îi ajută să învețe să scrie. Atunci când urmează toate sfaturile stylus-ului și reușesc să scrie corect, prin intermediul difuzuroului primesc mesaje de încurajare și se aprinde un led.

Cei de la LeapFrog spun că lucrează la mai multe aplicații pentru gadgetul lor. LeapReader va fi disponibil în magazinele online, în variantele roz și verde, la un preț de 50 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here