Evolio a lansat o nouă tabletă românească

0
1554
Evolio M8

Evolio a lansat tableta M8, cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop, procesor Quad Core la 1,3 GHz, memorie RAM de 1GB și ecran de 8 inch, IPS HD.

Prin conexiune rapidă 3G+, cu viteză de download HSDPA, utilizatorii pot naviga în voie, pot efectua apeluri telefonice GSM și transmite mesaje text. Totodată, tableta beneficiază de Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și receptor GPS care permite conectarea la sateliți și pozitionare geografică.

„M8 oferă ușurință în utilizare prin extinderea spațiului destinat aplicațiilor la toată capacitatea tabletei dar și comunicare fără limite. Este un produs care securizează portofoliul Evolio pe segmentul tabletelor și ale cărui caracteristici răspund principalelor cerințe ale utilizatorilor de tablete”, spune Liviu Nistoran CEO & Founder.

Tableta beneficiază de un display IPS HD de 8 inch cu rezoluția de 1280×800 pixeli, ce oferă un unghi de vizualizare bunt, claritate a textelor și a detaliilor. Tableta dispune de 2 camere foto, dintre care una principală cu blitz și una secundară pentru selfie-uri.

Cu design slim, carcasă din aluminiu și autonomie sporită, M8 este potrivită pentru utilizare extinsă, în vacanță sau acasă. Evolio M8 poate fi achiziționată la prețul de 449 lei.

Evolio M8
Evolio M8

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here