eMAG a anunțat ziua în care organizează Black Friday 2016

0
1715

eMAG anunță că ediția a șasea a Black Friday va fi pe data de 18 noiembrie 2016. „Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, de la televizoare, telefoane mobile, tablete și laptopuri, produse IT, produse smart (brățări, smartwatch-uri), frigidere, mașini de spălat, la produse pentru copii, îmbrăcăminte și încălțăminte, cosmetice, produse pentru casă și grădină, articole sportive, produse și accesorii pentru masină, mobilă, mai anunță cei de la eMAG.

La eveniment vor participa și cei 2.000 de comercianți din eMAG Marketplace, mai mult decât dublu comparativ cu ediția de anul trecut, cu produse din cele mai diverse categorii.

În Statele Unite, țara care a inventat această sărbătoare a cumpărăturilor, Vinerea Neagră 2016 va fi, ca de fiecare dată, în ultima vinere din luna noiembrie.

Până acum, Black Friday a fost organizat mai devreme cu o săptămână în România. Explicația a fost că ultima vinere din luna noiembrie a fost foarte apropiată de Ziua Națională, zi nelucrătoare.

Astfel, exista riscul ca mulți oameni să fie plecați, să nu fie acasă pentru a-și primi comanda, fie firmele de curierat rapid să nu poată lucra la capacitate maximă pentru că Ziua Națională ar putea fi liberă pentru o parte dintre angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here