TOP 5 televizoare care își merită toți banii

0
3052

Cel mai mare magazin online din România, eMAG.ro, anunță reduceri importante la mai multe categorii de produse de Ziua eMAG, sărbătorită pe 4 decembrie. eMAG împlinește 17 ani. Pentru extra reduceri puteți folosi un cod. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.

Câteva produse pe care să le căutați în oferta de Ziua eMAG: 

Dacă sunteți în căutarea unui televizor, în acest articol vă prezentăm 5 modele foarte apreciate de clienții magazinelor online. Este vorba despre televizoare care au sute de review-uri, iar cele mai multe sunt pozitive. Am ales modele de ultimă generație, smart TV, cu diagonale mari.

Samsung 50MU6102, 4K Ultra HD, diagonală de 125 de centimetri. Are tehnologia PurColor, care oferă culori foarte vii. De asemenea, și tehnologia UHD Dimming, care vă ajută să împărțiți ecranul în porțiuni separare pentru a optimiza culoarea, claritatea și nivelurile de negru profund și alb imaculat pentru contractul perfect. Telecomanda are și o funcțiune prin care puteți controla televizorul prin comandă vocală. Cu ajutorul aplicației Smart View puteți controla televizorul direct de pe smartphone. În această perioadă, acest televizor este la ofertă. Mai multe detalii legate de preți găsiți LA ACEST LINK.

Samsung 65MU6202, 4K Ultra HD, diagonală de 163 de centimetri. Și acest model are tehnologia PurColor și îți oferă experiența imaginilor HDR cu luminozitatea impresionantă și umbre pline de detalii. De asemenea, are aplicația Auto Depht Enhancer, care reglează nivelurile de contrast pe mai multe straturi pentru o senzație de profunzime sporită. Și acest model este în această perioadă la ofertă. Mai multe detalii legate de preț găsiți LA ACEST LINK.

LG 49UJ620V, 4K Ultra HD, diagonală de 123 de centimetri. Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD îți oferă culori bogate și contrast puternic, care rămân uniforme chiar și la unghiuri mai largi de vizualizare. Active HDR analizează și optimizează conținuturile HDR10 și HLG, pentru o experiență HDR uluitoare, care îți va tăia respirația. Datorită procesării exclusive pentru HDR10 și HLG a televizorului LG, telespectatorii beneficiază de o gamă mai vastă de conținuturi HDR. HDR Effect de la LG utilizează o tehnologie unică de procesare a imaginilor, care transformă conținuturile cu interval dinamic standard și emulează calitatea HDR prin amplificarea contrastului, astfel încât tu să te bucuri întotdeauna de o experiență de vizionare la calitate HDR. Mai multe detalii legate de preț găsiți LA ACEST LINK.

Philips 43PUS6501/12 cu Android, 4K Ultra HD, diagonală de 108 centimetri. Philips Android TV Cu Android pe Smart TV-ul tău te vei bucura de o interfață mai prietenoasă și de mai multă viteză. Ai acces la conținut nelimitat: jocuri și aplicații direct din Google Play Store. Folosește Google Cast împreună cu dispozitivul tău smart pentru a te bucura de interacțiunea dintre dispozitive. Printr-o apăsare de buton poți vedea conținutul de pe telefonul său tableta ta, compatibilă cu Google Cast, direct pe ecranul televizorului. Mai mult de atât poți folosi dispozitivul tău smart în timp ce conținutul rulează pe tv. Procesorul Philips Quad Core oferă toată puterea de care Android are nevoie. Cu Android pe TV vei folosi aplicații, vei naviga și te vei juca bucurându-te de cea mai rapidă și mai fluentă interacțiune. Mai multe detalii legate de preț găsiți LA ACEST LINK.

Sharp LC-55CUF8472ES, 4K Ultra HD, diagonală de 139 de centimetri. E dotat cu sistem Harman/Kardon pentru o adevărată experiență cinematografică. Are tehnologie ACE PRO Motor (FHD), care optimizează imagininea și îmbunătățește semnalele video pentru o reproducere fidelă a culorilor, claritate îmbunătățită și zgomot de imagine redus. Rezultatul este o imagine clară și naturale. Detalii legate de prețul acestui televizor găsiți LA ACEST LINK.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here