Dell lansează un laptop de 800 de lei

0
1795
Dell Inspiron 11
Dell Inspiron 11

Dell a anunțat un laptop de 11 inci, care va costa echivalentul a aproximativ 800 de lei. Dell Inspirion 11 va avea o rezoluție a ecranului de 1366 x 768 pixeli și va fi echipat cu un procesor Intel Celeron N3050 Braswell, cu o memorie RAM de 2GB și o capacitate de stocare interenă de 32GB.

Laptopul de la Dell va mai avea Bluetooth 4.0, conectivitate WiFi dual-band 802.11ac, USB 3.0, un port USB 2.0 și HDMI. Laptopul va rula sistemul de operare Windows 10, de 64 de biți, de la Microsoft.

Dell ar mai avea în lucru deja și alte modele care să-ți permită să le upgradezi cu memorie până la 4Gb și capacitate de stocare de până la 500GB.

Pentru anul acesta, speranțele celor de la Dell se leagă în continuare și de o revenire ușoară a vânzărilor de PC-uri. „Așteptările de creștere a pieței de profil anul acesta sunt legate de ceea ce se întâmplă cu economia țării. Noi, vendorii, ne așteptăm să existe un impact și pe piața de IT&C.

Dacă vom avea creștere economică, ne așteptăm să crească și segmentul IT&C. Este foarte greu de estimat cât anume va crește, însă este important să se înregistreze o creștere și să nu fie un an de stagnare sau de scădere, a declarat managerul de distribuție Dell pentru România, Bulgaria și Republica Moldova, Vlanetin Nicolaie, citat de jurnaliștii de la Ziarul Financiar.

Dell Inspiron 11
Dell Inspiron 11

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here