Cum transformi tableta în joc old school

0
1648

Fanii jocurilor retro și nostalgicii care vor să retrăiască senzațiile anilor `90 au la dispoziție câteva accesorii prin care își pot transforma tableta sau smartphone-ul într-o mini consolă old school. Iată câteva dintre aceste accesorii:

iCade 8-Bitty. Funcționează pe iPad, iPhone și gadgeturile cu Android. Sunt peste 100 de jocuri compatibile cu acest accesoriu, care îți transformă tableta sau smartphone-ul într-o micro consolă retro. Se conectează prin Bluetooth. Nu trebuie decât să conectați iCade 8-Bitty cu gadgetul, iar jocurile compatibile vor fi controlate prin acest dispozitiv. Preț: 30 de dolari.

iCade 8-Bitty
iCade 8-Bitty

Discovery Bay Duo Pinball. E un gadget dedicat fanilor de pinball. iPad-ul se fixează în acest accesoriu, care are pe margini toate accesoriile jocului clasic. Practic, tableta ta se transformă într-un joc mecanic. Și la acest dispozitiv, conexiunea se face tot prin Bluetooth. Jocul se descarcă din iTunes. Prețul: 60 de dolari.

Discovery Bay Duo Pinball
Discovery Bay Duo Pinball

Discovery Bay Atari Arcade. Dacă ai fost un mare fan al jocurilor Atari în tinerețile tale și vrei să retrăiești acele momente, acest accesoriu te va ajuta. Cu ajutorul Discovery Bay Atari Arcade te poți juca pe iPad Asteroids, Centipede, Missile Command și alte aproximativ 100 de joculețe old school. Accesoriul are un dock în care intră tableta, iar jocurile sunt controlate printr-un sistem clasic, prin joystick și butoane. Preț: 60 de dolari.

Discovery Bay Atari Arcade
Discovery Bay Atari Arcade

Joystick-IT Arcade Stick. Mai pe înțelesul tuturor, acest accesoriu este un adevărat joystick care se lipește de ecran printr-o ventuză și îți preia funcțiile controller-ului care în mod normal este pe touchscreen. Astfel, jocurile pot fi mai plăcute și mai interesante pentru cei care iubesc mai mult senzația pe care ți-o dă joystick-ul. E compatibil cu toate jocurile care au controller fix. Preț: 12 dolari.

Joystick-IT Arcade Stick
Joystick-IT Arcade Stick

Discovery  Bay Duo Gamer. Ca și iCade 8-Bitty, acest accesoriu este o soluție wireless pentru fanii micilor console. Acest accesoriu are butoane prin care îți poți controla jocurile de pe tabletă la fel ca în anii  `90 pe mini console. Puteți controla și jocuri mai noi precum NOVA 3 sau Asphalt 7. Tableta pe un stand inclus în pachet. Preț: 40 de dolari.

Discovery Bay Duo Gamer
Discovery Bay Duo Gamer

iCade – iPad Arcade Cabinet. Poți avea la tine acasă unul dintre celebrele jocuri de club cu taste mari și joystick. E mare cât să încadreze tableta ta, care este folosită ca display. Se conectează prin Bluetooth și este compatibil cu zeci de jocuri retro sau mai noi. Preț: 100 de dolari.

iCade – iPad Arcade Cabinet
iCade – iPad Arcade Cabinet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here