Concept. Cum ar arăta o cameră Apple concurentă cu GoPro

0
417
FOTO: ancdrea_copellino/Instagram
FOTO: ancdrea_copellino/Instagram

Designerul Andrea Copellino și-a imaginat și a desenat o cameră de acțiune care să respecte liniile celor de la Apple. Sunt multe concepte ale unor gadgeturi Apple, însă e prima dată când cineva se gândește la cum ar putea arăta, dacă s-ar produce, o cameră sport, care să concureze cu GoPro, de exemplu.

În ceea ce privește gadgeturile noi de la Apple, se vorbește tot mai mult în ultima perioadă că ar urma ca în anul acesta să se lanseze primele căști AR/VR. CEO-ul companiei, Tim Cook, a spus că există în jur de 14.000 de aplicații bazate pe AR în AppStore, iar utilizatorii vor fi din ce în ce mai interesați de această tehnologie pe măsură ce Apple va investi în acest domeniu.

De asemenea, șeful Apple a mai spus și că specialiștii companiei sunt atenți și la metavers și că se fac investiții și în „spațiul virtual”, însă deocamdată atenția este axată mai mult pe AR (nr.r. realitate augmentată) și mai puțin pe VR.

Apple pregătește un eveniment în care vor prezenta mai multe gadgeturi pentru primăvara aceasta. Din câte se pare, ar fi vorba despre un nou model de iPhone SE, un iPad Air 5 și o nouă generație de iPad Pro. Se mai zvonește și că Apple Mac mini ar putea avea un nou design, iar sistemul va avea integrat noul procesor M1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here