Cele mai bune oferte la MacBook Air

0
1779

Cei care sunt în căutarea unui MacBook Air au zilele acestea câteva oferte interesante de la marile magazine online. Iată câteva dintre cele mai interesante oferte.

Reducere 800 de lei. Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel Dual Core i5 1.60GHz, 13.3 inci, 8GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 6000, OS X El Capitan. Detalii și oferta eMAG găsiți – AICI.

reduceri-macbook-air

Reducere 1.240 de lei. Macbook 12 Retina Core M 1.2GHz 512GB 8GB HD5300 OS X Yosemite Silver. Detalii găsiți – AICI

macbook-air-red

Reducere 300 de lei. Apple MacBook Air 13 i5 1.6GHz 128GB 8GB HD 6000 OS X El Capitan. Detalii găsiți –AICI.

Reducere 490 de lei. Apple MacBook Air (Procesor Intel Core i5 (3M Cache, 1.6GHz up to 2.70 GHz), Broadwell, 13.3 inci, 8GB, 128GB SSD, Intel HD Graphics 6000, Wireless AC, Mac OS X El Capitan. Detalii găsiți AICI.

asa

8 motive pentru care merită să-ți iei MacBook Air, potrivit celor de la Apple

Autonomia bateriei de până la 12 ore. Datorită stocării flash integrale compacte din MacBook Air, există suficient spaţiu pentru o baterie mare. Modelul de 13 inchi are o autonomie a bateriei de până la 12 ore. Aşa că ai o zi întreagă de autonomie pentru a naviga pe internet sau pentru a urmări filme pe iTunes.

01-reduceri-macbook-air

Thunderbolt 2 şi USB 3.0. Cu un port Thunderbolt 2, care este de două ori mai rapid decât generaţia anterioară, poţi să conectezi MacBook Air la dispozitive şi monitoare de ultima generaţie, precum Apple Thunderbolt Display. MacBook Air are, de asemenea, două porturi USB 3 pentru a conecta cele mai noi dispozitive USB 3, dar şi toate dispozitivele tale USB 2. Cu doar câteva conexiuni, MacBook Air se transformă dintr-un notebook ultraportabil într-o staţie de lucru.

03-reducere-macbook-air

Stocare Flash PCIe. Unul dintre motivele pentru care MacBook Air răspunde atât de rapid la comenzi este faptul că e proiectat în întregime în jurul stocării flash. De aceea, MacBook Air este mai uşor şi mai portabil decât notebookurile tradiţionale şi oferă, de asemenea, acces mai rapid la date. Disponibilă în capacităţi de până la 512 GB, această stocare flash de tip PCIe este de până la de 17 ori mai rapidă decât o unitate hard disc tradiţională de 5400-rpm de notebook.

04-reducere-macbook-air

Conexiune Wi-Fi 802.11 ac. MacBook Air este compatibil cu conexiunea ultrarapidă Wi‑Fi 802.11ac. Când este conectat la o staţie de baza 802.11ac — inclusiv AirPortExtreme şi AirPort Time Capsule — performanţă wireless este de până la de 3 ori mai rapidă decât cu Wi‑Fi 802.11n.2 Iar aria de acoperire Wi‑Fi este, de asemenea, mai mare. Datorită tehnologiei Bluetooth, poţi să conectezi MacBook Air la dispozitive cu Bluetooth activat, precum difuzoare şi căşti. Chiar şi fără cabluri, eşti complet conectat.

05-reducere-macbook-air

Camera FaceTime HD 720p. Prietenii şi familia te vor vedea mai bine cu nouă camera HD FaceTime 720p. Cu o rezoluţie de trei ori mai mare decât camera FaceTime anterioară, fiecare zâmbet este mai luminos. Iar formatul widescreen permite tuturor să încapă în cadru, fără să se înghesuie în jurul ecranului.

06-reducere-macbook-air

Trackpad Mulţi-Touch. Gesturile Mulţi-Touch ale OS X fac totul să fie mai intuitiv, direct şi distractiv pe MacBook Air. Iar spaţiosul trackpad Mulţi-Touch e perfect proiectat pentru ele, fie că este vorba de o deplasare cu trei degete pentru a activă Mission Control sau alunecare cu patru degete pentru a-ţi vedea toate aplicaţiile în Launchpad.

07-reducere-macbook-air

Tastatură retroiluminată. Indiferent de cât de compact este MacBook Air, include o tastatură normală care face că tastarea să fie pe cât de naturală, pe atât de confortabilă. Iar tastatură este retroiluminata, aşa că poţi tasta cu uşurinţă chiar şi pe întuneric. Un senzor pentru lumina ambientală încorporat detectează schimbările de iluminare şi ajustează automat luminozitatea ecranului şi a tastaturii. De la un loc însorit într-o cafenea la un scaun de avion într-un zbor de noapte, vei avea mereu luminozitatea perfectă pentru orice mediu.

08-reduere-macbook-air

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here