Ce a descoperit un șofer că au făcut mecanicii cu mașina sa

0
12205
FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

Un canadian și-a dus mașina la service și a lăsat deschisă camera de supraveghere montată la bordul automobilului. Mașina este un Mercedes S63 AMG în valoare de aproximativ 170.000 de euro.

Potrivit inc.com, imediat după ce și-a luat mașina de la service, șoferul și-a dat seama că a uitat camera de supraveghere deschisă din greșeală și s-a uitat peste imagini. Așa a văzut că mecanicii i-au luat automobilul și au mers să-și cumpere înghețată. De altfel, a și găsit urme de înghețată topită în interiorul automobilului.

Mai mult, a fost taxat pentru o operațiune de 90 de minute în service, deși, potrivit înregistrării, mecanicii nu au lucrat mai mult de 11 minute la problemele automobilului.

Însă și mai important este că, potrivit proprietarului mașinii, mecanicii nici măcar nu ar fi rezolvat problema semnalată de el atunci când a mers cu mașina la service.

Incidentul ar fi avut loc în urmă cu trei ani, însă proprietarul susține că nu este mulțumit de răspunsul pe care l-a primit de la reprezentanții companiei care au produs mașina și erau responsabili de reparații și ar vrea să știe dacă au făcut ceva concret pentru ca astfel de situații să nu mai aibă loc.

De cealaltă parte, reprezentanții Mercedes au declarat pentru presa din Canada că nu acceptă comportamentul de care au dat dovadă mecanicii și au rezolvat problema imediat după ce a fost semnalată, în 2015.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here