Cât costă o trotinetă electrică și câți kilometri poți merge cu ea

0
5891
FOTO: tookapic/Pixabay.com
FOTO: tookapic/Pixabay.com

ARCHOS lansează oficial pe piața din România două noi produse destinate mobilității urbane: trotineta electrică ARCHOS Bolt și ARCHOS Hoverboard.

Cei care își doresc un mijloc modern de deplasare în zonele aglomerate pot călători cu ARCHOS Bolt, trotinetă electrică ce poate atinge o viteză maximă de 15 km/oră și dispune de o autonomie de 12 km.

Modelul are un ecran LED care le permite utilizatorilor să urmărească distanța parcursă, iar viteza maximă poate fi setată direct de pe ghidonul trotinetei electrice. O baterie Li-ion de 4.0 AH furnizează energie motorului electric de 250 W și doar 4 ore sunt necesare pentru o reîncărcare completă a dispozitivului.

ARCHOS Bolt este confecționată din aliaj din aluminiu rezistent și este la fel de ușoară ca o trotinetă normală, cântărind doar 8 kilograme. Prin tragerea unei manete dedicate, trotineta electrică se pliază într-o secundă, devenind astfel ultracompactă pentru o transportare ușoară în orice locație, inclusiv în mijloacele de transport.

Pentru siguranța utilizatorilor, modelul ARCHOS Bolt este dotat cu o frână poziționată pe roata din spate, dar și cu o frână de motor pe ghidon, care oprește instant trotineta electrică. În ceea ce privește capacitatea maximă suportată, ARCHOS Bolt susține până la 90 de kilograme. Trotineta ARCHOS Bolt este disponibilă în magazinele Flanco și eMAG, unde există o reducere de peste 35%.

Echipat cu LED-uri și roți fără tub, cu anvelope de 6,5 centimetri, ARCHOS Hoverboard poate fi folosit atât în exteriorul, cât și în interiorul locuinței. Dispozitivul dispune un sistem de stabilizare automată, două motoare de 350 w și de o baterie de 4.0 AH cu autonomie de până la 15 km, așadar acest mijloc modern de transport le oferă utilizatorilor eficiență sporită la deplasarea pe distanțe scurte, cu o viteză de maxim 13 km/oră.

Hoverboard-ul are nevoie de doar 2 ore pentru încărcarea completă a bateriei și poate fi utilizat chiar și în pantă, având un unghi de alunecare de până la 15 grade.

Datorită dimensiunilor sale, ARCHOS Hoverboard este ușor de transportat și depozitat. Cu toate că dispozitivul cântărește doar 9 kilograme, acesta poate susține o sarcină maximă de 120 kilograme. ARCHOS Hoverboard se găsește în magazinele Flanco și pe eMAG cu o reducere de peste 40%.

ARCHOS Hoverboard
ARCHOS Hoverboard

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here