Carcasa de iPhone cu fluier

0
1463

Să presupunem că vezi un prieten peste stradă și vrei să-i atragi atenția. Ai putea să-l suni pe telefon sau să-i trimiți un SMS, însă crezi că durează prea mult și deja l-ai pierdut. Mai bine îl fluieri.

De asemenea, ai putea fi prins în trafic, iar în intersecție să nu meargă semafoarele. Spiritul civic te dă afară din mașină și te postează în mijlocul intersecției, la dirijat circulația. Aceeași problemă: ai nevoie de un fluier.

Ai avea nevoie de fluier și dacă, din diverse motive, te afli la o stână și trebuie să chemi câinele.

Bine, între timp s-ar putea chiar să se descopere teleportarea, să fii cel puțin străbunic, iar tu să nu fi trecut prin niciuna dintre situațiile absolut hilare enumerate mai sus. Însă trebuie să știi că atunci când vrei să fluieri, fluieri!

Din diverse motive, designerul sud-coreean Sang-hoon Lee a gândit o carcasă de iPhone 5 care are încorporat un fluier. Prin urmare, dacă ai iPhone-ul cu tine, ai și fluierul.

Whistle Case arată ca o carcasă obișnuită pentru iPhone, diferența fiind că are și un fluier încorporat în partea de sus a telefonului. De asemenea, pentru a împăca toate gusturile, aceste accesorii pentru smartphone-urile Apple vor fi în albe, negre, roz sau galbene.

Designerii și producătorii de accesorii pentru gadgeturi au început să se orienteze din ce în ce mai mult și spre zona meseriașilor. Din această categorie, cel mai nou accesoriu este o carcasă pentru iPhone care are încorporată și o ruletă.

Cei care au conceput-o, designerii de la Psychic Factory, spun că această carcasă va avea și rolul de a proteja smartphone-ul la șocuri. Firma care va produce carcasele este DeWalt, o companie din domeniul construcțiilor care fabrică scule și unelte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here