Canon lansează o cameră care filmează în condiții de luminozitate foarte scăzută

0
1328
Canon ME20F-SH
Canon ME20F-SH

Canon anunță lansarea noului model ME20F-SH, o cameră video multifuncțională profesionistă, capabilă de a surprinde imagini în culori complexe chiar și în condiții de iluminare scăzută. Cu o valoare ISO maximă de peste 4 milioane (+75 dB), nemaiîntâlnită în industria de profil, camera video ME20F-SH este compactă si în același timp obține imagini Full HD, de calitate profesională.

Permițând captarea de imagini în situații imposibil de surprins până acum, modelul ME20F-SH este ideal pentru utilizarea specializată, ca de exemplu în producțiile TV despre animale sălbatice nocturne, în explorări subacvatice de mare adâncime sau ale peșterilor, în astronomie și supraveghere. De asemenea, pentru cineaștii de documentare și de istorie a naturii, posibilitateade a instala camera video într-o locație semipermanentă, cu operare prin telecomandă, înseamnă surprinderea evenimentelor și proiectelor pe termen lung cu minimum de angajați. Datorită naturii specializate și a cererii pentru acest produs, modelul ME20F-SH va fi disponibil doar pentru anumiți parteneri.

Capabilitate infraroșie de clasă înaltă

Filmarea în condiții de iluminare scăzută necesită adesea folosirea iluminării cu infraroșu, tehnică ce tradițional are ca rezultat imagini alb-negru. Însă modelul ME20F-SH are o performanță impresionantă ce permite filmarea Full HD color, cu zgomot scăzut, chiar și în condiții de iluminare scăzută și fără a necesita iluminarea cu infraroșu.

Sensibilitate excepțional de mare

Construit pentru utilizarea în situații cu lumină ambientală extrem de scăzută, modelul ME20F-SH are un nou senzor Full Frame de 35mm, cu CMOS de 2,26 MP și un procesor DIGIC DV4. Circuitele pentru pixeli și citire utilizează tehnologii brevetate Canon pentru a obține reducerea zgomotului și sensibilitatea excepțional de mare, ceea ce vă permite să filmați subiecți cu iluminare maimică de 0,0005 lucși. În mod similar cu camerele video din gama Canon CinemaEOS, modelul ME20F-SH include setările Wide DR și Canon Log, care permit undynamic range mare (800%), cu rezultate calitative într-o varietate de condiții de iluminare ambientală, fără a fi necesară o iluminare suplimentară.

Conectivitate

Modelul ME20F-SH oferă multiple opțiuni în privința conectivității la dispozitive externe terțe pentru înregistrare sau vizionare de la distanță, și este compatibil și cu telecomanda Canon RC-V1001, pentru un control deplin de la distanță asupra camerei video.

O gamă largă de surprindere a imaginii

Noua cameră video ME20F-SH dispune de montura Canon EF cu Cinema Lock, la fel ca modelul Cinema EOS C500, permițându-le utilizatorilor să profite de gama largă de obiective insterschimbabile a companiei. Permițând operatorilor să-și aleagă obiectivul ideal în funcție de cerințele de filmare sau ale aplicației și luând în considerare factori precum unghiul de vizionare și nivelul de luminozitate, camera video multifuncțională deschide o gamă largă de posibilități de filmare.

Funcțiile-cheie ale modelului ME20F-SH:

  • Performanță în condiții de iluminare ultra-scăzută, datorită ISO de 4milioane
  • Rezultat Full HD de înaltă calitate, 1080p/1080i/720p
  • Control flexibil, prin setări automate și personalizate
  • Compatibil cu o gamă largă de obiective EF2
  • Posibilitate de control prin telecomandă al setărilor camerei video, filtreîncorporate ND și de blocare IR
  • Mic și compact, pentru o integrare mai facilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here