Black Friday Pro. Trei zile de reduceri pentru fotografi

0
1796

Două dintre cele mai mari magazine de produse pentru fotografi și cei care sunt pasionați de zona video anunță Black Friday Pro, un weekend de reduceri la mai multe produse. Prin urmare, în următoarele zile, fotografii se pot bucura de reduceri de preț importante. Campania a început la miezul nopții, iar oferta este una destul de atractivă, cu reduceri interesante.

Photosetup, unul dintre cele mai mare magazine de echipamente pentru fotografi, anunță reduceri chiar și de peste 70% la obiective, genți, lentile, blițuri și multe alte produse de studio. MAI MULTE DETALII DESPRE CAMPANIE AFLAȚI AICI.

Photosetup.ro este reprezentant oficial în România pentru peste 80% dintre brandurile din protofoliu și deține în stocul propriu peste 10.000 de produse și are trei depozite din care livrează atât pentru magazinele foto partenere, cât și pentru clienți direcți.

Un alt magazin important care participă în campania Black Friday Pro este și Yellow Store. Magazinul, care și-a prezentat oferta începând cu miezul nopții are o ofertă variată, cu reduceri importante la obiective sau aparate de fotografiat pentru profesioniști și amatori. De asemenea, se organizează și o tombolă, iar unii cumpărători au posibilitatea să cumpere în rate fără dobândă.

Întreaga ofertă de Black Friday Pro de la Yellow Store o găsiți LA ACEST LINK. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here