Black Friday începe mai devreme la elefant.ro

0
1525

Multe magazine vor da startul la miezul nopții la oferte de Black Friday, în noaptea dinspre joi spre vineri. Însă magazinul Elefant.ro a anunțat că începe campania de Black Friday 2015 mai devreme.

Puteți urmări oferta elefant.ro de Black Friday la ACEST LINK.

Black Friday 2015 are loc mai devreme decât în mod tradițional. În Statele Unite, țara în care s-a inventat Vinerea Neagră, se organizează ziua cumpărăturilor în ultima zi de vineri din luna noiembrie.

Magazinele de la noi spun că e destul de dificil de organizat Black Friday în ultimul weekend pentru că e foarte aproape  de Ziua Națională, când mulți români preferă să plece într-o scurtă vacanță. De asemenea, mai există și problema că de 1 Decembrie, în mod legal, mulți angajați ar fi liberi.

Reprezentanții magazinelor spun că există mai multe țări în care există o zi de cumpărături în fiecare an, care se organizează în date diferite față de Black Friday din Statele Unite.

Magazinul online, cu produse extrem de diverse și numeroase, țintește să atragă câți mai mulți clienți înainte ca Vinerea Neagră 2015 să își atingă punctul maxim, odată cu startul promoțiilor pe celelalte site-uri de retail din România. Magazinul online elefant.ro anunță de Black Friday 2015 oferte foarte atractive la parfumuri, cărți, ceasuri, dar și la diverse obiecte electrocasnice, televizoare și alte produse pentru casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here