Black Friday 2015, magazinele participante cu produse IT

0
1559

Potrivit tradiției, care a început în Statele Unite, „sărbătoarea cumpărăturilor”, Black Friday, are loc în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Cel mai probabil, ca și în anii trecuți, la noi se va organiza cu o săptămână mai devreme. Prin urmare, anul acesta, Black Friday va fi pe data de 20 noiembrie.

Marile magazine online și companiile de curierat spun că 27 noiembrie este o zi apropiată de Ziua Națională, iar mulți români preferă ar prefera să plece într-o mică vacanță.

Astfel, nu ar avea timp să-și facă cumpărăturile, iar în altă ordine de idei, firmele de curierat spun că ar fi destul de greu să distribuie în timp util toate comenzile din cauza zilelor libere legale din acea perioadă.

Magazinele online speră la vânzări importante și anul acesta. De exemplu eMAG, în primele 12 ore de la debutul zilei de Black Friday de anul trecut aproape și-a dublat vânzările, ajungând de la 80 de milioane de lei la 145 de milioane de lei.

Înainte cu șase ore de încheierea zilei de Black Friday eMAG anunța că s-au vândut aproximativ 30.000 de telefoane mobile, 20.000 de tablete, 12.000 de televizoare, 4.000 de parfumuri, 4.000 de cauciucuri de iarnă, 8.000 de jucării și în jur de 52 de tone de mâncare pentru animale.

Înainte de ziua Black Friday, din timp, e bine să-ți faci o listă cu produsele pe care ți le-ai dori să le cumperi, mai ales dacă e vorba de un produs electronic sau mai scump. Urmăriți prețurile pe mai multe site-uri, citiți review-uri despre ele și consultați cât mai multe păreri de pe forum-uri și din lista de comentarii de pe paginile produselor pe magazinele online.

De asemenea, e bine să-ți faci un buget clar atât pentru produsele pe care ți le dorește să le cumperi, cât și pentru eventualele oferte foarte atractive care vor apărea în ziua de Black Friday.

Iată o listă cu o parte dintre magazinele care participă în mod tradițional la Black Friday și vor avea în oferte produse din categoria IT&C. Vă invităm să le consultați ofertele:

eMAG.ro

E cel mai mare magazin online din România, iar în ultimii ani, de Black Friday, a avut cele mai mari vânzări. De asemenea, tot de Black Friday, anul trecut, a vândut cel mai scump produs online în România, un BMW X6, care costa 66.500 de euro, însă după reducere a costa doar 20.000 de euro. Întreaga ofertă de produse eMAG o puteți urmări la ACEST LINK

evoMAG.ro

Comercializează peste 120.000 de produse IT&C electrocasnice, auto, de îngrijire personală și produse destinate nou-născuților. Oferta evoMAG.ro o puteți urmări la ACEST LINK.

Clickshop.ro

Va avea în jur de 400 de produse cu reduceri importante și va organiza Black Friday în perioada 21 – 23 noiembrie. Puteți analiza oferta Clickshop.ro la ACEST LINK.

Elefant.ro

Este unul dintre cele mai cunoscute magazine online cu peste un milion și jumătate de comenzi livrate până în prezent. Elefant.ro este acum un magazin universal ce comercializează 11 categorii de produse, fiecare cu o poziționare distinctă. Puteți analiza oferta Elefant.ro la ACEST LINK.

Sensodays.ro

Este un magazin online cu produse pentru casă și birou și are foarte multe produse electronice. Puteți urmări întreaga ofertă de electronice la ACEST LINK

MarketOnline.ro

Are o ofertă variată de produse, printre care și multe electronice. Întreaga ofertă marketonline.ro o puteți urmări la ACEST LINK.

Flanco.ro

Este unul dintre cele mai cunoscute magazine fizice din România. Are oferte foarte bune și online și le puteți consulta la ACEST LINK

CITGrup.ro

Cei care doresc produse din domeniul IT second hand sau refurbished pot consulta ofertele CITGrup, care vor intra și în campaniile de Black Friday. Întreaga ofertă o puteți consulta la ACEST LINK.

Interlink.ro

Este un magazin online unde puteți găsi produse IT second hand și din categoria refurbished. Ofertele pot fi consultate la ACEST LINK

QuickMobile.ro

Are în ofertele sale telefoane mobile, tablete, accesorii și numeroase gadgeturi. Întreaga ofertă o puteți consulta la ACEST LINK.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here