Bird Buddy, hrănitoarea pentru păsări care recunoaște 350 de specii

0
322
FOTO: Bird Buddy
FOTO: Bird Buddy

Bird Buddy, o companie cunoscută pentru crearea de hrănitori inteligente pentru păsări care fac fotografii ale păsărilor care le vizitează și le stochează într-o aplicație mobilă, a anunțat un nou produs pentru pasionații de natură și observatorii de păsări.

La Consumer Electronics Show din Las Vegas, compania a dezvăluit un prototip al Smart Hummingbird Feeder cu inteligență artificială integrată, care poate captura fotografii și videoclipuri cu până la 350 de specii diferite de păsări.

Camera noului Smart Hummingbird Feeder de la Bird Buddy este declanșată de mișcare. Când camera face o fotografie cu o pasăre, programul de inteligență artificială este utilizat pentru a identifica speciile și a alerta utilizatorul prin aplicația mobilă Bird Buddy.

Aplicația mobilă Bird Buddy adaugă un element distractiv la observarea păsărilor transformându-l într-un joc. Cu aplicația, utilizatorii pot crea o colecție de păsări, pot urmări păsările care le vizitează de-a lungul timpului, pot afla despre obiceiurile lor și pot împărtăși fotografii cu comunitatea. Aplicația aduce o notă modernă observării păsărilor.

Compania menționează că intenționează să construiască hrănitorul cu materiale reciclabile și durabile. Primele hrănitori inteligente pentru păsări vor fi vândute începând cu luna septembrie a acestui an. Prețurile începe de la 199 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here