Acer anunță primul notebook cu ecran curbat

0
1888
Acer Predator 21 X
Acer Predator 21 X

Predator 21 X este primul notebook din lume cu ecran curbat. Are 21 inci (2560 x 1080) și unghi extins de vizualizare.

Totodată, integrează tehnologia eye-tracking Tobii (senzori și software infraroșu) care generează interacțiuni precum țintirea, identificarea inamicilor și acoperirea, prin urmărirea ochiului jucătorului pe ecran.

Experiența de joc este una mult mai intensă prin faptul că oferă jucătorului mult mai multe perspective în timp ce parcurge diverse trasee în joc.

Predator 21 X rulează a 7-a generație de procesoare Intel Core și încorporează două plăci gra-fice GTX NVIDIA GeForce 1080 în SLI. Ecranul curbat integrează tehnologia NVIDIA G – SYNC. Predator 21 X vine cu sistem de sunet SoundPound 4.2+ (4 boxe și 2 subwoofere) și sunet Dol-by.

Notebook-ul dispune, de asemenea, de o arhitectură avansată pentru răcire cu 5 ventila-toare, dintre care 3 sunt ventilatoare AeroBlade, ultra-subțiri, din metal, pentru a diminua excesul de căldură în timpul sesiunilor intense de gaming.

Predator 21 X dispune de tastatură mecanică cu switch-uri Cherry MX și setări personalizate pentru iluminare RGB pentru fiecare tastă în parte. În afară de aspectul curbat, tastatura numerică a laptopului Predator 21 X este o altă noutate, deoarece poate fi întoarsă și transformată într-un touchpad Precision.

Acer Predator 21 X
Acer Predator 21 X

De curând, Acer a anunțat și Swift 7, cu o carcasă realizată integral din aluminiu, mai subțire de un centimetru. Acer Swift are doar 1,1 kilograme și măsoare 9,98 de milimetri. Are un display IPS, full HD și durata bateriei este de până la 9 ore. Procesorul este un Intel Core i5, iar capacitatea de stocare este de 256GB SSD. De asemenea, memoria RAM este de până la 8GB.

Acer Swift 7
Acer Swift 7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here