Acer anunță o nouă tehnologie pe o gamă de laptopuri și un model 2 în 1

0
1689

Acer a făcut în cadrul CES 2016 două anunțuri importante: introducerea tehnologiei Intel RealSense în seria Black Edition a gamei V Nitro, dar și o nouă versiune premium a gamei de convertibile 2-în-1 Aspire Switch 12 S.

Acer a anunțat noul model premium din linia de convertibile 2-în-1 Aspire, Switch 12 S (SW7-272), care combină designul modern cu cele mai noi tehnologii, printre care antena Acer ExoAmpWiFi încorporată în carcasa metalică și sistemul de prindere Acer SnapHinge Gold.

Acer Switch 12 S are display de 12,5-inchi și un design flexibil care permite utilizarea dispozitivului în patru moduri: tabletă, notebook, display și tent. Are procesor Intel Core M de generația a 6-a și rulează Windows 10.

„Îmbinarea optimă între tehnologie și design consolidează poziția de top a Acer Aspire Switch 12 S în gama de dispozitive 2-in-1 a Acer. Acer Aspire Switch 12 S este o declarație de stil, iar multe dintre caracteristicile care îi conferă aspectul modern, premium, încorporează tehnologii avansate care aduc beneficii majore activității de zi cu zi”, a declarat Jerry Kao, președintele diviziei de notebook-uri la Acer Inc.

Carcasa de aluminiu anodizat asigură produsului un aspect stilat, dar reprezintă și o inovație tehnologică. Antena Acer ExoAmp încorporată în carcasa metalică asigură performanță Wi-Fi optimă.

Acer SnapHingeGold este a treia generație a sistemului de prindere magnetică Acer SnapHinge, asigurând o conectare rezistentă între tabletă și tastatură.

Streaming-ul rapid de date de până la 6Gbps între tabletă și tastatură creează o responsivitate îmbunătățită a notebook-ului. În plus, SnapHingeGold folosește conectori din aliaj de zinc pentru încărcarea tastaturii, eliminând necesitatea cablurilor.

Aspire Switch 12 S are slotUSB Type C Thunderbolt 3 pentru încărcare ultra-rapidă, precum și video streaming de până la 40 Gbps între dispozitive, un display HD extern sau chiar două display-uri 4K.

Thunderbolt 3 permite, de asemenea, conectarea opțională a Acer GraphicsDock pentru creșterea performanței grafice a Switch 12 S. Camera Intel RealSense R200 permite captarea imaginii pentru generarea și scanarea de modele3D.

Display-ul de 12,5 inci este IPS 4K1 cu tehnologie Zero Air Gappentru glare redus și unghiuri generoase de vizualizare. Realizat din Corning Gorilla Glass 4, ecranul oferă o experiență premium de vizualizare și, în plus, e mult mai rezistent la zgârieturi.

Acer Vision Care include Acer Bluelight Shield pentru controlul luminii albastre și Acer Lumiflex pentru vizionare optimă în condiții diferite de iluminare. Tastatura backlit permite utilizarea notebook-ului indiferent de condițiile de iluminare a încăperii de lucru.

Switch 12 S are trei microfoane și tehnologie Acer Purified Voice oferind o calitate foarte bună a sunetului pentru funcționarea optimă a Cortana și Skype. Difuzoarele Acer TrueHarmonyși Dolby Audio Premium furnizează un sunet bogat cu distorsiuni minime. Camera HD frontală (1280 x 720) asigură o comunicare eficientă cu alți utilizatori de Skype. Pentru a satisface și cerințele utilizatorilor business, Aspire Switch 12 S oferă suport pentru Acer Active Pen pentru a lua notițe și a face schițe. În modul tabletă, convertibilul are doar 7,8mm, și cântărește 800 de grame, iar cu tastatura atașată 17,3mm și 1400 de grame.

Pe lîngă portul USB 3.1 Type C Thunderbolt 3, Aspire Switch 12 S are două porturi USB 3.0, un port Micro HDMI, slotMicro SD și jack audio. Primele modele vor fi disponibile cu 4GB sau 8GB de memorie și o capacitate de stocare pe SSD de 128GB sau 256GB.

Primul notebook cu noua cameră Intel RealSense

Aspire V Nitro Black Edition este primul notebook care încorporează noua cameră Intel RealSense,ce oferă gamerilor o calitate a imaginilor 2D și 3D îmbunătățită și posibilitatea de transmitere a experienței de gaming și video chat cu fundal personalizabil.

În plus, gamerii vor avea posibilitatea să personalizeze personajele din joc cu poza proprie și să scaneze obiecte personale pe care să le adauge în joc. Disponibilă atât pe modelele de 15 cât și de 17 inchi, noua cameră Intel RealSense oferă o rază mai bună de acțiune de până la 1,5m de dispozitiv, urmărire mai precisă a gesturilor, controlul și recunoașterea obiectelor.

Totodată asigură o experiență mai bună cu noul sistem de autentificare biometrică Windows Hello pentru logarea la Windows 10. Folosită normal, ca o cameră 2D, operează la rezoluție HD și 60fps.
Cu ajutorul noii camere Intel RealSense, utilizatorii vor avea un control mult mai intuitiv și o experiență de joc mult mai bine personalizată.

Noua tehnologie permite, de asemenea, scanarea și printarea 3D. Aspire V Nitro Black Edition are procesor Intel Core de ultimă generație, soluție grafică NVIDIA GeForce GTX960M cu până la 4GB de RAM GDDR5 și SSDNVMe, disponibil în mod obișnuit pe servere pentru segmentul enterprise.

Seriile Acer Aspire V NitroBlack Edition cu noua cameră 3D Intel RealSensevor fi disponibile în regiunea EMEA din februarie, la prețuri pornind de la 1.299 de euro.

Acer Aspire V Nitro Black Edition
Acer Aspire V Nitro Black Edition

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here