Gadgeturi care îți spun exact unde e copilul tău

0
2401

Părinții vor să știe tot timpul unde sunt copiii lor. Uneori, prin telefon e destul de complicat să ții legătura cu cei mici și e posibil ca un copil de clasa I, a II-a sau chiar mai mic, să fie mai atent la jocuri și alte lucruri ce-i oferă un telefon decât la funcția sa de recepționare a apelurilor.

În plus, nici nu e bine să-ți controlezi copilul foarte des pentru că ai putea deveni un părinte enervant de protector. Iată câteva gadgeturi simple care vă ajută să vă monitorizați copilul fără să-l deranjați:

Securus eZoom. E un gadget mic pe care îl poți pune în rucsacul celui mic. Prin intermediul PC-ului sau pe smartphone vei afla în timp real unde este copilul. Poți seta și un anumit perimetru de protecție, iar atunci când se îndepărtează vei primi o alertă. Costă 100 de dolari.

Amber Alert GPS. Și acest aparat îți trimite alerte pe telefon atunci când copilul tău se îndepărtează prea mult de casă, de școală sau se abate de la drumul normal. Aparatul acesta are și un buton de SOS, iar atunci când este în pericol, copilul te poate alerta apăsând această tastă. Costă 220 de dolari.

Pocket Finder. Îți monitorizează copilul prin GPS, pas cu pas. Și acesta trimite alerte atunci când copilul s-a îndepărtat de zona de protecție. Se conectează cu un smartphone iPhone sau Android și îți oferă un istoric al locurilor prin care a fost copilul tău în ultimele două luni.

Aplicații de smartphone. Cei care nu doresc să cumpere astfel de gadgeturi și le-au achiziționat copiilor smartphone-uri, le pot instala aplicații de monitorizare. Aceste softuri fac aproximativ aceleași operațiuni. Dintre cele mai populare sunt: GPS Location Tracker, Canary sau Life360.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here