Tropiformer, jacheta obsedaților de gadgeturi

0
1464
Tropiformer
Tropiformer

Din anumite motive, Scottevest este o firmă care se ocupă de multă vreme să creeze jachete care să se potrivească cu noile gadgeturi. În ultima perioadă au lansat mai multe haine care să aibă buzunare speciale pentru smartphone-uri, tablete sau aparate de fotografiat.

O haină cu buzunar pentru telefon sau diverse alte gadgeturi nu e chiar o noutate. Însă designerii Scottevest au venit cu un nou concept de jachetă ieșit din comun, o haină pentru cei cu adevărat fanatici, care nu se pot dezlipi de gadgeturile lor. Așa a apărut Tropiformer, în care sunt buzunare pentru absoulut gadgeturile tale mobile.

Tunica, de exemplu, este prevăzută cu un sistem special conceput pentru a prinde căștile. Există un buzunar pentru unul dintre smartphone-uri sau player-ul muzical. Apoi, la bază, pe laterale, ai buzunare pentru un alt telefon, pentru o cameră de fotografiat, dar și destinat unei tablet.

Potrivit creatorilor, Tropiformer are peste 22 de buzunare pentru mai multe tipuri de gadgeturi și este impermeabilă.

Dacă vrei să-ți țină de cald toate gadgeturile mobile pe care le ai, o astfel de jachetă de costă în jur de 150 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here