Logitech anunță primii mouși silențioși din lume

0
1865

Logitech a lansat Logitech M330 Silent Plus și Logitech M220 Silent, primele modele de mouși wireless silențioși. Moușii M330 Silent Plus și M220 Silent oferă precizie, durabilitate și aceleași senzație de „click”, însa fără a face zgomot, transmit cei de la Logitech.

„Trăim într-o lume socială, indiferent dacă lucram într-un spațiu pe care îl împărțim cu mai multă lume, fie că lucrăm de acasă, dar uneori liniștea este cea mai importantă. De aceea am creat moușii M330 Silent Plus și M220 Silent.

Inginerii noștri au studiat sursele de zgomot realizate de un mouse de PC și au creat diverse moduri de a reduce nivelul de decibeli, fără a sacrifica calitatea”, a declarat Anatoliy Polyanker, brand director al portofoliului global al Logitech.

Logitech M330 Silent Plus dispune de o baterie ce are o durată de viață de 24 de luni și de un contur învelit de un grip realizat dintr-un cauciuc moale pentru o mai bună armonie cu mâna dreaptă a oricărui utilizator.

Modelul M220 Silent deține o baterie cu o durată de viață de 18 luni, oferind un design ambidextru, fiind portabil, perfect pentru a fi băgat într-o geantă atunci când sunteți pe picior de plecare.

Logitech M330 Silent Plus va fi disponibil pe site-ul Logitech.com și în magazinele de specialitate începând cu luna octombrie la un pret de 39,99 Euro, în timp ce mouse-ul M220 va fi disponibil pe site-ul Logitech.com și în magazinele de specialitate la un preț de 24,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here